Hány hetes kortól lehet elvinni egy babát több napra a nagyszülőkhöz látogatóba?
Szia! Mi az első nagy (250km) utunkat 3 hetsen tettük meg, muszáj volt:(. Tudom, megköveznek az anyukák...
Az ottlétet végigaludta, nem volt semmi baj. Legközelebb 2,5 hósan mentünk, akkor több volt nála a nyügi. Már érezte, hogy nem a megszokott környezetben van. Szerintem nyugodtan mehettek 8 hetesen.
Üdv 7,5 hós csaj anyukája
Nekünk november 02-án született a kicsi fiúnk, és 3 hetesen már mentünk a nagyszülőkhöz. Azóta is járunk minden hétvégén (igaz nekünk csak 80km), és ugyanúgy telnek ott is a napjai,mint itthon. A védőnőnk azt mondta, hogy nyugodtan lehet vele menni, van aki a kórházból villamoson viszi haza a gyerekét, és neki sem lesz semmi baja.
Szerintem jobb is, ha szokja az utazást,mert ha nagyobb lesz, már hozzá van szokva más környezethez, és nem fog nyügizni. Mi megyünk vele barátokhoz, rokonokhoz, és nagyon jól elvan mindenütt.
Jó babázást, és utat! Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!