Lehet, hogy kisfiam epilepsziás?!
menjetek be a budai kórházba, nagyon aranyosak, én babámnak hétfőn kértem időpontot koponya uh-ra és szerdán mentünk! szerintem ott soron kívül is megviszgálják hisz az az ügyeletes kórház.
azt nem tudom, hogy ott van-e neurológia de a madarászban biztos van, őket is hívd fel holnap, lehet ott dolgoznak is.
Azért kérdeztem a görcsökre,mert az Én kisfiam is ezt csinálta.
Hirtelen összerántotta magát,bevörösödött a feje és remegett.Ez kb 4-5másodpercig tartott Nála.Volt,hogy naponta többször de az is előfordult,hogy egy héten csak 1-2 alkalommal.
Néha azt hitem ott hal meg a kezemben :(
Bárhova vittem nem hitték el,mert minden eredménye jó volt.Egyszer aztán a védőnő pont Nálam volt amikor begörcsölt.Alig hitte el,még ő sem látott ilyen erős fájdalmat kicsiknél.
Kiderült,hogy csak egy hasfájásról van szó.Persze tudtam,hogy hasfájós csak a görcsök voltak furcsák.Hát az én drágámnak extra fájdalmai voltak.Kapott rá görcsoldókat amik nem használtak.Végig szenvedtük a 3 hónapot,vele sírtam :(
Aztán egyik napról a másikra elmúlt.
Remélem Nálatok is "csak" erről van szó!Vizsgáltasd ki a picikédet minél hamarabb.De ne ijedj meg,biztosan nincs semmi baja!Kívánom,hogy így legyen és legyetek túl minél hamarabb rajta!
"madarászban biztos van, őket is hívd fel holnap"
azonkívül még betesda
22:38-as vagyok.
A mi esetünk:
Nagyon nehezen született, elakadt a szülőcsatornában, majd újraélesztették.
Sírt-sírt de nem mozdult se keze, se lába, semmi, aztán percek múlva beindult minden.
A 4. napon vettem észre a korházban, hogy ütemesen rángat mindkét keze egyszerre.
Szóltam majd vitték az intenzívre be, megfigyelésre, gépre tették.
24 órán belül megismétlődött.
Elkezték gyógyszeresen kezelni 1hét, majd a gyógyszerről leépíteni, ezalatt nem volt semmi.
Mikor gépre tették a koponya uh-ot is megcsinálták.
3. 4. agykamra tágabb, de az idők során szerencs az derült ki, hogy ez nála sajátos adottság.
3hetet voltunk bent szülés után, azóta járunk a neurológiára.
Még kettő alkalom volt, hogy itthon görcsölt, rohantunk, vizsgálták.....
Ami most van:
14hónapos, makk egészséges.(kop-kop)
5 éves kora körül kell figyelni majd megint, hogy nem görcsöl-e. Ha akkor sem, akkor megint elkerült minket a baj egy időre, mert 14 év kor körül jelentkezhet még az epilepszia, ha akkor sem görcsöl akkor minden okés :)
Próbálj minél hamarabb menni, fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!