Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen allergia esetén ne...

Milyen allergia esetén ne adjak a babának tejterméket?

Figyelt kérdés

Kisfiam 8 hónapos. Azt mondják, ha allergiás van a családban 1 éves koráig ne kapjon tejterméket! De milyen allergiára gondolnak? Ételallergiára? Vagy bámilyen másra?

Nekem pollen és por allergáim van!

2011. júl. 11. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Természetesen tejcukorallergiáról van szó (mivel a tej az nem egy virágpor,a te allergiád lényegtelen). Amúgy nem tudom,kitől hallottad ezt az okosságot, de tehéntejet egy éves kora előtt semmiképp nem ajánlott adni neki,mert nem képes még feldolgozni a szervezete rendesen és ez vezethet allergiás reakcióhoz. Mondjuk én édesanyám múltkor azzal dicsekedett,hogy de hát nekem 1 hónaposan már adott nyers tojássárgáját meg tejet meg rizst...túléltem,de azért én a sajátommal soha nem művelnék ilyet.
2011. júl. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!