Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hónapos, anyatejes babával,...

6hónapos, anyatejes babával, hogyan oldanátok meg egy fontos esküvőt, lagzit? Szeretném ha ő is ott lenne! Úgy gondoltam, hogy vacsi után hazajövünk, de az esküvőn mit csináljak, ha alszik, vagy épp fent van? Ő még 2evés között alszik mindig!

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 15:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk szerencsére a pedagógusokat nem zavarja, ha egy gyerek gyerekként viselkedik. Soha nem tiltják sem az óvónők, sem a tanítók, hogy a testvérek ott legyenek az ünnepélyeken...
2011. júl. 11. 17:08
 22/24 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem csak akkor vidd el magatokkal, ha megfelelőek lesznek a körülmények, különben szívás lesz. Tesódat kérdezd meg, hogy lesz-e rá mód valahol megszoptatnod a babát, illetve letenni aludni amíg ti vacsoráztok. Én is annak a híve vagyok, hogy anya mellett a helye a babának, de ha nehézkes megoldani akkor inkább ne vidd.
2011. júl. 11. 17:30
 23/24 anonim ***** válasza:
89%

A mi esküvőnkön is volt kisbaba, a keresztlányunk aki akkor kb. másfél hónapos volt. Semmi gond nem volt. A szertartáson az anyuka az ajtó mellett állta vele, hogyha sírna ki tudjon menni vele, de végig aludta. A lagziban pedig mindig volt aki dajkálja. Szoptatni pedig felment a kibérelt szobába, ahol én is öltöztem.

Szoptatott babával a legegyszerűbb menni bárhová, mindig kéznél van a kaja. Állj vele szélre vagy ajtóba, hogyha gond lenne, feltűnés nélkül ki tudj menni.

2011. júl. 11. 17:59
 24/24 anonim ***** válasza:
92%
Hű, jól megoszlanak a vélemények. :) Az én fiam 10 hónapos volt és javában szopott, mikor az ismerősöm esküvőjére mentünk. Eszem ágában sem volt, hogy bárhol is hagyjam (mai napig sem, pedig már 3 éves lesz). Eléggé nyűgi volt az esküvőn, a templomban pedig el is kezdett sírdogálni. Mivel direkt hátra ültünk és olyan ruhám volt, szépen szoptattam a szertartás alatt. Senki nem vette észre mit csinálunk, max. annyit láttak, hogy az ölemben fekszik, én láttam a szertartást és mindenki boldog volt. Később meséltem el a párnak, hogy mi volt és csak mosolyogtak, egyáltalán nem zavarta a dolog őket. Aztán a lagziban megvacsoráztunk, ott újra szoptatás és a fiam a nagy hangzavarban úgy aludt mint a tej! A többi anyuka ott irigykedett (pozitív értelemben), mert az ő 2-3 éves lurkójuk javában rohangált le-fel. Mi ugyan a vacsora után nem sokkal azért mentünk haza, de leginkább az apuka mint a baba miatt. :) Most az én esküvőm lesz, az említett párnak pedig kb. fél éves babája van. Természetesen hozzák magukkal, az étteremben úgy helyezem el őket, hogy a babakocsi odaférjen az asztalukhoz, és a közelben legyen kijárat, így a baba ott lesz mellettük, de ha gond van, akkor nyugodtan ki tudjanak osonni a kicsivel, ne kelljen az egész násznépen keresztülverekedni magukat. Szerintem szervezés kérdése az egész. Én nem tudnám úgy jól érezni magam, hogy nincs mellettem a babám, még akkor sem, ha így nem olyan a buli mint régen. De ez benne volt a pakliban amikor úgy döntöttünk, hogy gyermeket vállalunk. Ha pedig olyan meghívót kapnék, hogy a gyerekem nem vihetem magammal, inkább el sem mennék!
2011. júl. 11. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!