6hónapos, anyatejes babával, hogyan oldanátok meg egy fontos esküvőt, lagzit? Szeretném ha ő is ott lenne! Úgy gondoltam, hogy vacsi után hazajövünk, de az esküvőn mit csináljak, ha alszik, vagy épp fent van? Ő még 2evés között alszik mindig!
A részetekről nem lesz mulatás és kikapcsolódás, mint minden más pillanat az életben, de erről szól a gyermekvállalás és a család!!! A babának melletted a helye, ha mellette vagy és érzi, hogy figyelsz rá, még nyűgös sem lesz, hidd el!
Menyasszonyként pedig örülnék, ha gyereksírástól lenne hangos a templom vagy a házasságkötő terem, mikor kimondom az igent.
Milyen menyasszony, később feleség utána édesanya az akit zavar/zavarna egy csecsemő felsírása? Gondolom egy anya sem hagyná, hogy ott üvöltsön a pici babája legyen esküvő, temetés, ballagás vagy bármilyen más rendezvény! Igaz Én baba-párti vagyok nagyon!!!! Az esküvőmön még nem volt babám,de a rokonságban volt nem is egy, volt kicsi, nagy. Az egyik eléggé unta az egészet és időnként hangot is adott a nem tetszésének. Ilyenkor Anyuka vagy Apuka ölbe vette és sétáltak egyet kint. Senki nem háborodott fel, senki nem vette úgy, hogy na az a sírós baba elrontotta a nagy napot!
Azóta született nekem is babám, voltunk lagziban is, volt, hogy jobban viselte a kicsi volt, hogy nehezebben. Mégis megoldottuk, kaptunk mindig egy szobát ahol a többi babát, kicsi gyereket megetették, megszoptatták, elaltatták. Ráadásul valaki mindig volt a szobában így sosem volt egy gyerkőc sem felügyelet nélkül!
Én sosem tudnám otthon hagyni a gyerekemet! Lehet, hogy Én vagyok túl ragaszkodó, nem tudom! Én így azt tudom mondani vigyétek magatokkal, biztosan lesz egy szobácska ahol megtudjátok oldani a peluscserét, etetést, alvást és a bulit úgy, hogy mindenkinek jó legyen! :D
Nem lenne képem olyan esküvői meghívót készíttetni, amelyiken az áll, hogy a gyereket ne hozzák:S Ez elég gáz...
Én is vinném a gyereket. Ha ébren van, és esetleg nyűgös, a férjed kiviszi. Ha alszik a kocsiban, akkor meg nincs gond.
Előfordul, hogy esküvőkön, keresztelőkön,misén egyik-másik gyerek türelmetlenebb. Az én fiam a saját keresztelőjén a padok alatt játszott. Senkit a világon nem zavart. Még a pap is mondta, hogy abszolút nem zavarja a gyereksírás, beszéd, örül, ha minél többen részt vesznek manapság a családi összejöveteleken, együtt a család, gyerekekkel. Fiatal pap, 37 éves.
Bocsi, de a kisgyerekek általában a legrosszabb pillanatban kezdenek el sírdogálni.
Nálunk pl az iskolában, a szülőin kifejezetten megkérték a szülőket, hogy ahol kisgyerek van, ott oldják meg a felügyeletét, amikor valami ünnep van az iskolában. Az klassz volt, amikor a karácsonyi ünnepélyen nem lehetett a kis elsősök előadását figyelni, mert jó pár szülő magasról tette a kérésre: a csecsemők sírtak, a járni tudók rohangáltak, a nagyobbacskáknak be nem állt a szájuk.
Igenis illetlenség viselkedni nem tudó kisgyereket vinni bármilyen ünnepi alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!