Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is öklendezik a gyereke?

Másnak is öklendezik a gyereke?

Figyelt kérdés
6 hós a fiam,és napok óta rosszabbul is eszik,tegnaptól csak 4szer adok neki enni,igy azért eszik,ez ugye nem gáz?De néha ha eszik,egy idő után elkezd öklendezni,vissza is jön a kaja egy része,és megijedek.Az üveges kajától ugyanúgy csinálja,mint amikor én főzök neki.Talán akkor/azért csinálja,mert nem éhes,és nem "kivánja" a kaját?Segitsetek légyszi,mert be tudok pánikolni,ha ez van!Előre is köszi.
2009. márc. 30. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiam dettó ilyen.Én úgy figyeltem meg, hogy akkor csinálta amikor nem igazán volt éhes. Amikor nagyobb lett viszont már akkor is csinálta amikor nem a foga alá való volt a kaja.Nekünk vitamint ajánlott a doki amiben van étvágyjavító is.
2009. márc. 30. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt elfelejtettem ,hogy próbáld hígabbra csinálni a kajáját, hátha akkor nem csinálja. Csak tipp.
2009. márc. 30. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is a higítást ajánlom.

Nem kell bepánikolni, néha csinálnak ilyet.

2009. márc. 30. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A lánykám akkor csinálja, ha nem elég pépes az étel, és akkor is előfordult ha nem ízlett neki valami.

Én ilyenkor nem szoktam erőltetni, hanem kicsit később megkínálom valami mással.

2009. márc. 30. 20:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást!
2009. márc. 31. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyem is kepes kihanyni a cuccot. most 11 honapos. elobb azt hittem gyogyszertol, de aztan maskor is csinalja ezt a cselt.

en is nagyon aggodom.

2009. okt. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!