Amint meztelenül van a 11 hós fiam, azonnal bögyözi a kukacát. Mormális ez?
Teljesen normális, már az ilyen piciknek is van merevedésük, felkeltette az érdeklődését, szerintem most tanulja, hogy mi is az.
A szexuális reagálóképességtől!!!
Teljesen normális:)
Pelusban nem tudja felfedezni magát, ha lekerül róla akkor ismerkedik meg magával. A fiam is csinálta, kb addig volt csak ennyire érdekes neki, amíg végleg le nem került róla a pelenka.
Vagy mikor kakis még.... :-)
Akkor hagyom, de néha alig tudom bepelusozni. Érdekes hogy a másik fiam nem csinálja (ikrek). Viszont múltkor mikor a másikat pelusoztam, a mutyizós az övét is meghúzta. Hát nagyon érdekli.
Olyat röhögtem a kommenteden, hogy ki kellett mennem, nehogy a fiam felébredjen!Köszi!
Az én fiam is "mutyizós". 20 hónapos, de még mindig szereti nézni pl. zuhanyzás közben, hogy csorog le róla a víz. Mikor ilyen jó idő van, pelus nélkül van egész nap (persze pisil mindenhova, még jó, hogy sehol sincs szőnyeg), és néha belenéz a gatyába, megvan-e még a kis kukac. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!