szerintem teljesen normális, az én fiam is szokta fogdosni, egy éves:) most fedezik fel magukat meg a világot. nem szabad rájuk szólni mert később gátlásaik lehetnek.
2011. júl. 10. 10:47
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális, már az ilyen piciknek is van merevedésük, felkeltette az érdeklődését, szerintem most tanulja, hogy mi is az.
Pelusban nem tudja felfedezni magát, ha lekerül róla akkor ismerkedik meg magával. A fiam is csinálta, kb addig volt csak ennyire érdekes neki, amíg végleg le nem került róla a pelenka.
2011. júl. 10. 10:55
4/12 anonim válasza:
Amit kisfiad csinál teljesen normális, mert a pelus az elrejti maga elől a saját testét. Ha belegondolsz mindent megfogdosnak, a lábukat, kezüket, nézegetik magukat, így azt a testrészüket is szeretnék megismerni, ami a pelusban van elrejtve.
2011. júl. 10. 11:10
5/12 anonim válasza:
Teljesen normális, és semmit nem kell vele csinálni. Most fedezi fel a testét, és persze, hogy érdekes, hogy van ott valami, amit lehet rendezgetni.
2011. júl. 10. 11:19
6/12 anonim válasza:
Az én 5 hónapos kisfiam is ezt csinálja. Engem is egy kicsit idegesít, de hagyom, majd leszokik róla. Akkor a legjobb, amikor már be van kenve és akkor nyúl oda...:):)
2011. júl. 10. 11:42
7/12 A kérdező kommentje:
Vagy mikor kakis még.... :-)
Akkor hagyom, de néha alig tudom bepelusozni. Érdekes hogy a másik fiam nem csinálja (ikrek). Viszont múltkor mikor a másikat pelusoztam, a mutyizós az övét is meghúzta. Hát nagyon érdekli.
2011. júl. 10. 13:47
8/12 anonim válasza:
Olyat röhögtem a kommenteden, hogy ki kellett mennem, nehogy a fiam felébredjen!Köszi!
Az én fiam is "mutyizós". 20 hónapos, de még mindig szereti nézni pl. zuhanyzás közben, hogy csorog le róla a víz. Mikor ilyen jó idő van, pelus nélkül van egész nap (persze pisil mindenhova, még jó, hogy sehol sincs szőnyeg), és néha belenéz a gatyába, megvan-e még a kis kukac. :-)
2011. júl. 10. 21:13
9/12 anonim válasza:
az en 11 honaposom is ezt csinalja mar eleg reg ota.ha kerdezem hol a kukid rogton megtalalja.szamomra csak az a furi amikor merevedese lesz.soha nem gondoltam volna hogy ilyen kisbabaknak is van
2011. júl. 10. 22:53
10/12 anonim válasza:
Kislányok meg a puncijukat fogdossák. Ne aggódj, normális. Hozzá tartozik a fejlődéséhez, hogy felfedezi a testét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!