Mi a véleményetek a kontinuum elvről? Tényleg mindenhová cipelni kell a babát?
Egyetértek az előttem szólóval.
Takaríts, főzz, vasalj úgy, hogy a gyerek egész nap rajtad van.
amit te csinálsz kedves kérdező az nem kevert módszer, hanem egy normális anyai viselkedés :D
akik ezt az elvet vallják, együtt alszanak a babával, 24 órában szó szerint rajta van az anyán, sőt még sokan pelust se használnak mert úgy is érzik ha pisil a baba...
Egészségtelen, babának-anyának egyaránt.
A baba önállótlan lesz, később kezd fejlődni a mozgása a hiányzó mozgástér miatt, anyának meg szépséges kérdőjel alakú hajlott háta lesz mint Vasorrú Bábának.
Csak azt nem értem, miért kell lepontozni azokat,akik nem hordozzák 0-24 órában a gyereküket.Abban azért van valami, hogy 8 válaszból 7 ellenzi, nem?
A terhességem előtt kisgyerekek mozgásfejlesztésével foglalkoztam.Járt hozzám egy másfél éves kisfiú.Az anyukája mesélte, hogy éjszaka nem alszanak hosszú hónapok óta, mert a gyereket hordozgatni kell egész éjjel.Ha nem ezt teszik, üvölt.Fél a sötéttől, az árnyéktól, a tv zajától, az autók zajától, az emberektől.Meglátott engem, és ordított.4 vagy 5 hónapig jártak hozzám a szülőkkel együtt, és akármilyen kedves lehettem vele, bármilyen játékosan foglalkoztam vele, mindig üvöltött.Ordított tőlem, a tornától, ha hozzáértem..ez szerintetek egészséges?Az anyukája teljesen ki volt készülve, és persze nem tudtam tornáztatni, semmire nem jutottunk.Mondta az igazgatónő, hogy mi nem tudunk mit kezdeni a szülők rossz nevelési módszereivel, és bár nem a gyerek a hibás, ne okoljam magam, hogy nem jutunk ötről a hatra.És az addig oké, hogy vannak törzsek, akik magukon hordozzák a gyerkőcöt, de mi európai emberek vagyunk, és így kell élnünk, ehhez kell alkalmazkodnunk.Nem vagyunk a szavannán!Nyilván én is észreveszem, ha csak anya-hiánya van, és mellette maradok amíg csak lehet, de egészséges keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!