Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Baj lenne ha 15...

Anyukák! Baj lenne ha 15 hónapos kislányomat is elvinném bográcsozni? Többi lent.

Figyelt kérdés

holnap estére hivatalosak vagyunk barátokhoz bogácsozni 18 órára

mondták hogy vigyük a lányomat is szeretnék megismerni

biztos jól érezné magát a kicsi imádja magát produkálni mások előtt jól szórakoznánk csakhogy 19-20 között ő álmos és csucsukálni szokott.

szerintetek baj lenne ha ott fektetném le míg haza nem jövünk tőlük? ( ők mondták hogy aludjon addig ott míg mi "bulizunk" )

de ha speciel éjfélkor jönnénk el biciklivel mennénk-jönnénk, most keltsem fel szegénykét.. bár 15 perc és hazaérünk

vagy inkább menjen a férjem egyedül?.

vagy menjünkmi is?

mióta megszületett nem voltunk sehol..

szerintetek baj lenne?...

köszi és bocsi ha túlreagáltom.

2011. júl. 8. 19:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%

Jaj menjetek Ti is nyugodtan. :) Amikor a pici fáradt lesz, fektesd le aludni, ha felébreszted arra a 10-15 percre nem lesz semmi baja. Neked is kell egy kis kikapcsolódás és néha társaságba járni se árt, hiszen az évek folyamán bele fogsz bolondulni abba, hogy nem jársz el sehova.

Érezzétek nagyon jól magatokat! :)

2011. júl. 8. 19:53
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Vidd nyugodtan. Nem lesz semmi baja, ha felébred míg hazamentek.
2011. júl. 8. 19:58
 3/22 anonim ***** válasza:
64%

Vidd nyugodtan!Mi mindig így csináljuk!A lányom,ha álmos,akkor alszik és ha olyan helyen vagyunk,akkor mi is ott alszunk vagy ha nem akkor hazajövünk.

Ne gyepesedjetek be,mert van gyerkőc.Én nélküle sehol sem voltam még,de vele annál több helyen! És nem viselte meg egyszer sem.

Most 18 hónapos a kiscsajom,imádja,ha megyünk valakihez!

2011. júl. 8. 20:11
 4/22 anonim ***** válasza:
64%
Én is mennék,de babakocsival.Éjfélkor isteni idő van,szinte fel sem kell keltsd,csak berakod a babakocsiba és hazasétáltok és Ő alhat abban is nyugodtam.Persze csak ha fektethető a kocsi:)
2011. júl. 8. 20:22
 5/22 anonim ***** válasza:
64%
Babakocsi a jó megoldás szerintem is, amint álmos csak elalszik benne, és amikor hazamentek, majd csak átemeled az ágyába, közben még felébredni sem fog. Jó mulatást!
2011. júl. 8. 20:34
 6/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

utólag nekem is eszembe jutott a babakocsi

lehet azzal megyek és hazasétálok :)

csak nehogy megállítson éjfélkor a rendőr az utcán hogy mit járkálunk mi ilyen későn a lányunkkal :)

2011. júl. 8. 20:35
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

a babakocsis vagyok,nah a rendőrnek aztán épp semmi köze nincs hozzá ,amíg nem ordítoztok meg garázdálkodtok:D

Tudom,mert az vagyok:))))))))

2011. júl. 8. 20:42
 8/22 anonim ***** válasza:
34%

Szia! Én leszek az ellenvélemény, az előttem szóló anyukák minden unszimpátiájának kihívója.

Én nem vinném, sem babakocsiban, sem máshogy. Illetve nem vittem, ilyen idős korában. Nálunk első volt a gyerek, az ő rendszere, nem éreztem volna így jól magam. A férjem viszont engedném, a barátoknak akik pedig találkoznának a piciddel megmondanám, hogy legközelebb szívesen elviszed, ha nem alvásidőben szervezik a közös programot.

2011. júl. 8. 21:01
 9/22 anonim ***** válasza:
64%

én meg a köztes vagyok :D

én elmennék de 9re hazajönnék. enyém csak a kiságyában tud aludni, így ez nálunk nem kérdés.

de ettől függetlenül ha nektek az lenne a kényelmes, jó, stb ha éjfélig maradnátok akkor tegyétek. ha a babád nem úgy gondolja, úgy is reklamálni fog és akkor még mindig haza tudtok jönni :)

2011. júl. 8. 21:17
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem ítélem el azt, aki vinné és felkeltené éjfélkor, bár nem tudom milyen bicikliülésben ülni, de én félnék, hogy bealszik közben. Abban lehet aludni? De én nem keltegetném. Ha annyira éjfélig tart a buli, akkor ott aludnék vele, és majd reggel haza, vagy tényleg a babakocsis megoldás még jó, vagy kicsit kitolni a fürdést-alvást és 9-kor eljönni.

Mindenképp mennék, az nem kérdés, de kb ezeken gondolkodnék.

Nálunk volt már idén is (anyósoméknál) és tavaly is szalonnasütés meg tárcsázás is (bográcsolni nem este szoktunk, az ebéd szokott lenni) és mindig 9-re végeztünk, elmentek a vendégek is, vagy ha mi voltunk, mi is hazajöttünk. De ez más, mert itt csak két család volt, nem csak fiatalok....

2011. júl. 8. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!