A doktorno szerint nem helyesen taplalom a kisfiamat?
7 hos.de mar nem akar enni tapszert.ezert 1 nap 3szor kap tejpepet,2 milupa termek a harmadik sinlac.
Es a dokino szerint dontsem el melyiket akarom adni ne adjak ennyi fele gyartotol,nem is beszelve az uveges kajakrol hogy azok is mas gyartorol szarmaznak.dehat nem adhatok neki reggeltol estig vanilias tejpepet,ami milupa.Mas is ad a babojanak tobbfelet vagy csak egy gyartotol van minden kajcsija?
Szia!
Ilyet én sem hallottam még.
Természetesen nem egy gyártó kajáit eszi a babám, mindegyiknél van olyan, amit kifejezetten imád, van olyan, aminek én nem bírom a szagát, és van olyan, amit ő nem szeret. Ettől válik sokoldalúvá a táplálkozása.
A tejpépeket pedig úgy adom, hogy egyik alkalommal egyik fajta, másik alkalommal egy másik fajta, van, hogy nem ugyanaz a gyártó, mert általában úgy szoktam venni, hogy mikor mi az akciós. Amikor mondtam a dokinknak, azt mondta, hogy jó. Most éppen DM-es és Hipp-es van, mert a DM-ben ez volt az akciós, de általában Milupát szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!