Hogy viselte babátok a középfülgyulladást?
Pici fiam egy hét múlva lesz 1 éves. Minden előjel nélkül nagyon belázasodott (38,8 fok). Elvittem orvoshoz, aki felállította a diagnózist (kezdődő középfül gyulladás a jobb fülben) és írt fel antibiotikumot (Ospamax) és orrcseppet. 3 adag antibiotikumot kapott a babám. Éjszaka még 39 fokos láza volt. Annyira szenved szegénykém.
Mire számítsak??? Mi a tapasztalatotok a fülgyulladással kapcsolatban?
Szia!
MI már nagyon tapasztaltak vagyunk sajnos fülgyulladás ügyben,10 hónapos kislányom mindkét fülét már 2x felszúrták majd egy kissebb bevatkozással mindkét fülbe kis csövecskéket kapott(grommet).
A kislányom nem akart enni ha be voltak gyulladva a fülecskéi,nyűgösebb volt,nagyon magas láza volt,még a felszúrás és antibiotikum kezdés után is pár napig.
Sajnálom a picikédet :-(.
Hamar szokott hatni az antibiotikum,valószínűleg rövidesen jobban lesz szegényke,szeretgesd sokat!
Ha nagy az orrmandulája a piciknek azmiatt szokott a fülük begyulladni,mert egy náthánál teljesen bedugul az orruk,nálunk ez volt a kiváltó ok.
Nálatok mit mondtak?
Én kisfiamnak semmi tünete nem volt,jókedvű volt,annyit evett,mint máskor,nem volt lázas,nyűgös,nem volt hasmenése,hányása,semmi...Csak sárgás folyást észleltem a füléből,de azonnal vittem az ügyeletre.Még szerencse...
Azt hitték kis fülzsír,mikor látták a fiam,mondták is,hogy semmi baja... aztán a doki megvizsgálta,diagnózis ez bizony középfülgyulladás,leszívták a gennyet,kapott antibiotikumot,orrsprayt,és meggyógyult.Hozzáteszem előző nap kapta meg a gyerekorvos által rám erőltetett nem kötelező agyhártyagyulladás elleni oltást...Nem merték kimondani,de a zárójelentésre ráírták,hogy ezt kapta...
Szerencsénk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!