Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi az a legrövidebb idő,...

Mennyi az a legrövidebb idő, amin belül jöhet a kistesó?

Figyelt kérdés
Sajnos császárral szültem a fiamat. Minél hamarabb szeretnénk neki kistesót, hogy ne legyen nagy korkülönbség. Mennyi az a minimális idő, amikortól lehet próbálkozni a kistesóval?
2011. júl. 8. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Én legalább egy évet várnék, hogy odabent minden tényleg rendeződjön, és a szétvágott méhet ne érje túl korán egy újabb megerőltetés.

Nekem is császárom volt, és én két évet legalább várok.

2011. júl. 8. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom azt mondta,hogy 6 hét után még legalább fél év teljen el a próbálkozásig.(Császáros vagyok én is)

20 hónap lesz a csemetéim között.Szeptemberre jön a kistesó.

2011. júl. 8. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs az off- èrt ez engem is èrdekelne. Nem okoskodni akarok de szerintem tedd fel a kèrdèsed a kisgyerekek tèmakörben mert ott biztos mèg több a kèt gyerekes anyuka aki sajàt tapasztalatot tud írni neked!
2011. júl. 8. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy akár teherbe is eshetsz, ahogy hazamész a kórházból. Vannak, akiknél 9 hónap a korkülönbség.

Az már más kérdés, hogy mi az ami egészséges és orvosilag is támogatott.

Az én gyerkőceim között majdnem 22 hónap van.

2011. júl. 8. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!