Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A testvérem babái kedden...

A testvérem babái kedden töltötték a 3. hetüket és mikor haza hozták őket azóta szinte nem is alszanak tesómék mert a babák éjjel sírnak. Mit lehet csinálni? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
Hétfőn hozták őket haza nappal semmi baj nincsen de éjjel etetés után is sírnak csak úgy maradnak csendben ha kézben vannak.Doktornő meg vizsgálta őket semmi bajuk nincsen.Mitől lehet ez hogy nappal alszanak éjjel pedig nem csak kézben?Mit lehet ez ellen csinálni?
2011. júl. 6. 23:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem itt sem tinik írnak...nekem 3 gyerkőcöm van
2011. júl. 6. 23:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat holnap megbeszélem tesómmal ezeket a dolgokat.
2011. júl. 6. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
A nővéred gyereket vállalt, gondolom tudta, hogy nem sétagalopp, főleg nem az első időszakban. Bizony az újszülött babák szülei nem épp a kipihentségükről híresek... Főleg, ha ikreik vannak.
2011. júl. 7. 02:09
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Felreertes ne essek, nem is lattam, hogy annyi anyuka valaszolt itt, mikor kezdtem irni, akkor meg nem volt valasz, csak azert irtam a gyerekvallalas temakort, mert talan ott sokkal tobben segitenenek, igy tobb segitseg lenne.

Lattam, hogy voltak olyanok, akik azt javasoltak, hogy hagyjak sirni a piciket, majd megszokjak. En ezt nem javasolnam, ezt csak a szulok erdeket szolgalna. Ugyanis, ha ott hagyjak oket sirni tobb ejszakan keresztul, az nekik nagy stressz. Eddig sok honapin keresztul az anyjukkal voltak odabent egy vedett helyen, most minden uj nekik es vagynak az anyukajuk kozelsegere, meg szep, hogy sirnak nelkule. Minden baba mas, van, aki atalussza az ejszakat es van, aki sir. Ez mind normalis, alkalnazkodni kell hozzajuk es valami megoldast keresni, de en nem valasztabam azt, hogy otthagyom oket egyedul sirni, szerintem, kegyetlen dolog.

2011. júl. 7. 02:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha a gyerekorvos nem talált semmit, akkor nincs komoly baj. Szerintem a pocijuk fáj erre lehet venni a patikában infacolt, vagy más hasonló készítményt, ezek már újszülött kortól adhatók. Viszont vannak babák, akik látszólag ok nélkül sírnak. Ilyenkor a legjobb, ha felveszik őket, mert a szülő közelsége biztonságot ad, megnyugtat. Ezt az időszakot, túl kell élni. Ilyenkor nagyon fontos a rokonok (ha van)segítsége. Nappal valaki beugorhat dajkálni egy kicsit a piciket, még anya és apa szundít egyet. Gratulálok neked, nagyon rendes nénikéje (vagy bácsikája) vagy a piciknek, ha így aggódsz. Nagy segítség lehetsz még a testvérednek, kedvenc rokona pedig a piciknek.
2011. júl. 7. 08:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Na nézzük...

Már fürdéskor is sírnak? Vannak babák, akik a melegebb vizet szeretik, a langyosabban átfáznak, a test pedig meleg...

Megoldás lehet a könnyű pólya vagy bugyolálás. Imádják a picikék. Szeretik, ha körbeöleli őket a meleg dolog (anya, apa karjában is ilyen finom meleg van).

Szoptat a tesód? Van elég tejcsi? Lehet, hogy éhesek maradnak.

A legnagyobb mumus a pocakfájás. Mecsek baby tea, édeskömény tea segíthet. Én csak ezeket ismerem, az én babám nem hasfájós a mai napig, ebben nincs tapasztalatom.

2011. júl. 7. 08:32
 17/17 A kérdező kommentje:
08:23 as válaszoló, köszönöm szépen :) Én leszek a picik keresztanyja:)
2011. júl. 7. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!