Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oep-el vette már fel valaki...

Oep-el vette már fel valaki emailban a kapcsolatot? Még mindig nem kaptam tgyást, novemberben szültem. Rosszul töltötték ki a papíromat, pótolnom kellett. Jan 20-án vették át. Mikor lesz ebből pénz?

Figyelt kérdés
izgalmas igy az itthonlét...egy forint nélkül:(:(
2010. febr. 1. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább telefonon vagy személyesen érdeklődj. Én más ügyben írtam nekik mailt, de még mindig nem kaptam választ.
2010. febr. 1. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Telefonon nem fogod tudni elintézni, nem veszik fel (legalábbis pesten), ha mégis, akkor azt mondják menj be személyesen..aztán bemégyés ott azt mondják minden ott van a neten..:-( ez tapasztalat..egyébként én a harmadik hónapban kaptam tgyást, pedig nem kellett semmit pótolni.. a gyed papírral volt nálunk gond, de ha már elindítottad csak pótolni kell akkor szerintem a következő hónapban már kapsz pénzt. tudom "vicces és izgalmas" így, én majd felrobbantam, de nekem szerencsém volt, mert enélkül is megéltünk. nem tudom hogy bírják azok akiknek tényleg a megélhetéshez kéne ez a pénz..:-(
2010. febr. 1. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:

én a családival jártam így!

nekünk még a gyerek lakcímkártyája hiányzott, de azt is még abban a hónapban beküldtük, mikor megszületett!

1.5hónap múlva telefonáltam, hogy ugyan mi van már, és mondta a nő, hogy hát nincs lakcímkártya másolat, én meg mondtam, hogy itt a térti a kezemben, milyen címre, mikor küldtem, mikor vették át, de mondta, hogy nincs náluk... :s

elküldtem fax-on, és érdekes módon rá 1hétre már küldték is!

inkább telefonon zargasd őket, hogy mi a helyzet, mert szerintem a végtelenségig ellevelezgetnének az emberrel...

2010. febr. 1. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Szánalmasak komolyan mondom...:S:S Tiszta idegbeteg vagyok már..de gondolom az ő pénzükkel minden rendben...nem tudom egyébként hogy gondolják azt hogy egy anyát pénz nélkül hagynak egy gyerekkel együtt:( és akkor ráadásul ilyen nevetséges összeget adnak:S:S
2010. febr. 1. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaa hát a telefon az felejtős...soha nem veszik fel..vagy ha igen, mert volt már rá példa:D akkor nekem azt mondták minden rendben a papírokkal, majd 1 hét mulva jött a papír hogy pótoljak pár dolgot..és ez is csak azért bosszant rohadtul mert az egészet a munkahelyem intézte:S:S ott is csupa hozzáértő ember van..nah mind1 nem is idegesítem magam
2010. febr. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!