Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem kioktatást kérnék, hanem...

Nem kioktatást kérnék, hanem segítséget 15 hós lányom ügyében?

Figyelt kérdés

sajnos odakapott nagyon hozzánk az ágyba

szinte minden éjjel odakell raknom.

ez kezdődött a fogzás miatt, idő miatt ilyenkor nagyon nyugtalan

és persze hogy kényelmesebb anyával és apával a meleg ágyikóban

hiába teszem vissza ha elalszik éjjel percre pontosan 2 órakor ébred és ordít..

hiába ringatom altatom ha vissza is alszik ahogy leteszem ordít.

ez megy már mióta

én vagyok a hibás tudom ,mert régebben míg pici volt ha kellett egész éjjel járkáltam és ha elaludt visszatettem az ágyába .

csakhogy már én hulla vagyok nem bírok éjszakázni 2-3 órát hogy elaludjon és vissza a helyére, inkább beraktam magam mellé és alvás.

itt rontottam el.

de hogy csináljam vissza,??!!

segítsetek!

kezdjem előröl a ringatást sétálgatást míg el nem alszik?

de ha lerakom és újra bömböl mit ért hogy egész éjjel ringattam a fotelban

napközben meg én vagyok hulla mert nem aludtam semmit az éjjel tőle..

Áh kivagyok.

tanácsok??!!!!!

2011. júl. 6. 20:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
14%
Ha már nem fáj a foga, picit hagyd sírni. Néha nézz be hozzá, esetleg ülj ott mellette, de ne vedd ki. Pár nap és visszaszokik csak kitartás.
2011. júl. 6. 20:40
 2/22 anonim ***** válasza:
Segíteni nem tudok sajnos ,de nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra,mert 1 évesem minden áldott éjszaka éjfélkor kel és hozom át hozzánk,mert ott nem alszik vissza:(((
2011. júl. 6. 20:41
 3/22 A kérdező kommentje:

sajnos ez nem elég kedves anyuka..

hiába hagyom egész éjjel sírna hisztizne míg ki nem veszem

pedig régen nem volt gond ezzel míg pici baba volt

ez azóta kezdődött mióta fogzik meg néha talán rosszakat álmodik úgy felüvölt éjjelente mintha jól felpofoztam volna és hiába nem veszem ki, simogatom nem elég !

ölben és ölben !

napközben nincs gond..

de az este rémálom

nagyon félek hogy rámegy a házasságom

végül is mi is szeretnénk néha turbékolni csak mi ketten párommal..

2011. júl. 6. 20:43
 4/22 anonim ***** válasza:
34%
ne vedd ki az ágyból. Simogasd meg, beszélj hozzá, de ne vedd ki
2011. júl. 6. 20:43
 5/22 anonim ***** válasza:
34%

Hidd el,hogy nem hisztizik egész éjjel.Nem bír,mert elfárad. Ki kell bírnod 2-3 éjszakát és utána rendbejön.

Szerintem inkább bírd ki azt a 2-3-at minthogy nem alszol rendesen 2-3 évig

2011. júl. 6. 20:45
 6/22 A kérdező kommentje:

akkor nem csak én vagyok egyedül ezzel..

hallottam vmi szeparációs szorongásról..

de hát ez miben nyílvánul meg?

mi ez egyáltalán?..

de ha meg mellettem van akkor megnyugszik.

és amikor pici baba volt miért tudott egyedül az ágyában aludni most meg nem??

2011. júl. 6. 20:45
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem voltunk ilyen helyzetben szerencsére, ragaszkodtunk a párommal ahhoz , h a baba a saját ágyában aludjon. Szerintem csak úgy tudsz ennek véget vetni, ha elhatározod, h igenis nem viszed oda magatok közé. Biztos lesz pár nehéz éjszaka, de ha kitartassz az elhatározás mellett, akkor sikerülni fog. Nálunk is volt olyan időszak, amikor nekem 10 -15 perc maradt arra, h megpróbálja aludni és már kezdtük is elölről az egész evés , altatás témát, de még ekkor sem vittem be az ágyunkba. Nagyon nehéz tudom, de ki kell tartani az elhatározás mellett.Ha már öklendezik, sem szabad megsajnálni, mert ez is csak a hiszti része nálunk is volt erre példa.
2011. júl. 6. 20:46
 8/22 A kérdező kommentje:

igen,. én is erre gondoltam hogy kibírnék akár 1 hetet is hogy vissza szokassam..

nem minden éjjel van ez de 7 napból 5..

akkor a többi nap miért nyugodt?

bocsi hogy tőletek várom a megoldást de már készen vagyok !!!!!!!!

2011. júl. 6. 20:47
 9/22 anonim ***** válasza:
31%
Első vagyok: Hidd el 20 perc ordítás után abba fogja hagyni. A lányaim is csinálták ezt, én is azt hittem egész éjszaka ordítani fog, de annyira bedühödtem, hogy már az sem érdekelt. És láss csodát, 20 perc múlva elaludt. Est még 2x eljátszotta, de erősnek kell lenni. Azóta szépen elalszik ha felkel éjszaka, kezébe adom a vizét és pár korty után visszaalszik. Lehet jönni az én nem hagyom sírni, mert egyedül érzi magát és félni fog dumával, de egy másfél éves gyerek már pontosan tudja mit akar, meddig mehet el és hogy ott van az anyja. Csak feszegeti a határokat. Türelem és kitartás!
2011. júl. 6. 20:47
 10/22 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem mielőbb szoktasd le arról, hogy mellettetek aludjon! Nem anyuka vagyok, hanem A Kisgyerek, akit annyira odaszoktattak a szülei maguk mellé, hogy még 10 évesen sem tudtam külön aludni... Nagyon meg lehet azt szokni kiskorban, és minél később akarod leszoktatni, annál rosszabb. Úgy tudom, hogy 1 éves kor után a babát külön kell tenni aludni. =)
2011. júl. 6. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!