Hogy szoktattátok le róla, hogy kezdjem el? Tanácsra lenne szükségem.
Kisfiam 9 hónapos és mostanában ha dühös üt és rúg.
Öltözéskor,evés közben,pelenkázásnál,ha nem az történik amit ő gondol.
Mondom hogy nem szabad, ha picit rá paskolok a kezére visszaüt. Még ezt szerintem nem érti, vagy nem akarja.
Amúgy mosolygós, kiegyensúlyozott baba.
Nem szeretném, hogy ez a jó szokása megmaradna.
Tehát ráütsz,h hagyja abba verekedést?:))Látod az ellentmondást?
Ne így próbáld leszoktatni,mert csak összezavarod,és pont az ellenzőjét jelzed neki mint amiről beszélsz.MINDIG határozottan és azonnal szólj rá,röviden,érthetően.Nem kell prédikálni vagy édibédi hangon beszélni hozzá.Érezze a hangsúlyodból,hangszínedből is,h ez rossz.
Le fog szokni róla.
Semmiképp ne üss rá, te is írod hogy visszaüt, 9 hónaposan még nem értik, miért kapják, azt hiszik játszol.
Sajnos tényleg rojtosra kell beszélned a szádat, nálunk a pofozkodás és az orrbanyúlás ment ennyi idősen, napjában 2000-szer megfogtam a kezét, a szemébe néztem, és elmondtam hogy ne csinálja mert ez anyának/apának stb. fáj. Utána megsimogattuk az ő arcát, aztán az enyémet stb. Kitartás, el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!