Mennyi cukrot, citromot teszek a baba teájába?
Instant babateákat már próbáltad?
Kislányom nagyon szereti a Hipp alma-citromfű teát. Bár ő keveset iszik belőle, és bármit elfogad, de úgy halottam ez a tea már sok babának bejött, akik válogatósabbak az innivalók terén.
Minden reggel lefőzök neki egy kancsó teát (kb 1literes)
Picwick babatea, DM-es tea, Rossmanos....stb...
Két-három teáskanál cukor, fél citrom levének fele.
Estére általában elfogy, ekkor vetem be az instant teát, nagyon nagyon szereti, tényleg szuper, csak kicsit drága már, hogy a fiam rengeteget virityköl, olyan mint egy kiskacsa....
Ivólét próbáltál már? 3hónapos kórtól adhatót?
Én az "üdítőt" (100%-os gyümölcsleveket) is úgy adom, hogy vízzel hígítom. Így tovább is tart, mert nem mindegy, hogy egy 600 ft/0,75 l üveg meddig tart, és a gyerkőc sem szokja meg az tömény édes ízét. Kb. 1/4 üdítő és 3/4 víz arányban is ad egy jó ízt neki.
A teába találomra rakok cukrot (most már mi mézet használunk, de nálatok még nem lehet)de mindig kevesebbet teszek az övébe, mint ahogy a mienket csinálnám, pont, hogy ne szokjon hozzá az édeshez. (Ha teát csinálok, nagy ritkán) Én szeretem savanyún, ezért a citromléből is kevesebbet teszek, mint a mienkbe, de van, hogy nem is teszek neki bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!