11 hónapos 1 hetes a lányom, ma cici nélkül aludt el, anyatej nélkül, nem baj?
Figyelt kérdés
Vacsorázott, fürdött és elaludt anélkül, hogy sírt volna a ciciért.. Azt mondják, egy éves korig kell neki adni, most mit csináljak ha holnap sem kéri?2009. márc. 28. 20:45
1/4 anonim válasza:
Az már csak egy hónap lenne... nem játszik szerepet szerintem. Semmit ne csinálj ha holnap sem kéri.
2/4 anonim válasza:
Az én fiam most 10 hós,és neki is volt már ilyen hogy este annyira fáradt volt,hogy elaludt cici nélkül.De ő fel is kelt éjjel és követelte a tejcsit!szerintem ne aggódj,fog neki még kelleni!Ha nem, az sem baj mert már elég nagy a babád!
3/4 anonim válasza:
ha elaludt fel fog kelni mert éhes lesz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kelt fel, aludt reggelig :)
2009. márc. 30. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!