Más is érzett így a szülés utáni első hetekben?
Sziasztok!
2 hetes a kislányom, akit nagyon vártunk, első baba, és az a helyzet, hogy azt érzem, valahogy semmi sem úgy alakúlt ahogy elképzeltem... nem is jó kifejezés, mert igazából nem gondolkoztam azon milyen lesz ha hárman leszünk, olyan természetesnek tűnt. Ehhez képest nagyon megviselt lelkileg az első hét, azt gondoltam majd összekovácsol bennünket mégjobban a párommal, és milyen idilli lesz... de iszonyat egyedül érzem magam, ami korábban sosem volt rám jellemző , a párom sokat dolgozik , és én úgy érzem keveset van velünk, de igazából nem benne van a hiba azthiszem, egyszerűen megörjítenek a hormonok :( ami terhesség alatt egyáltalán nem volt jellemző, most aztán kijön rajtam :( sokszor azt veszem észre, hogy nem tudok örűlni, pedig életem legcsodásabb szakaszában vagyok, és emiatt persze jön a lelkiismeret furdalás... a szoptatással is kűzdünk, nem akar elég lenni a tejcim, emiatt is gyötröm magam. Igazából az lenne a kérdés, hogy aki átment hasonlón mennyi ideig tartott? Félek, hogy eltávolodom a páromtól, mert azt veszem észre, egyre inkább feszélyez ajelenléte , sokszor elsírom magam, azért mert hiányzik az ami meg volt ( és remélem csak átmenetileg szűnt meg) köztünk :(
Köszönöm a válaszokat!
Huhh...szó szerint így éreztem én is mint amit te leírtál csak azzal megfejelve,hogy nekem még anyós is betett(hoszzú téma)és a többiekkel ellentétben nekem nem múlt el pár hét/hónap alatt úgyhogy én elmentem dokihoz is!Most már minden rózsaszín és ezt nem szégyellem bevallani!
Ha van kedved írj privit!
Csak hogy erősítsem a tábort, és vigasztaljalak, én is majd bediliztem. Ingerült voltam a férjemmel, anyámmal, a szomszéddal, sikítani tudtam volna, rettegésben éltem, hogy mikor nyekken a baba, megijedtem a saját tükörképemtől, egyedül és kétségbeesettnek, bénának éreztem magam. Kb most kezdek jobban lenni, szerdán lesz 6 hetes a babám. Azért már vannak igazán jó napjaink is!!!
A szoptatás nem nagyon megy, nincs elég tejem, sőt, egyre kevesebb, mindennel próbálkozom, de hiába...
Mi már ki szoktunk mozdulni, egyszer anyukám, egyszer pedig a szomszéd vigyázott a kislányra, 4 órára is elmentünk. Az első nagyon szar volt, másodszor már jól esett. Minden egyre jobb lesz!
Ha pedig nem múlik, el kell menni orvoshoz, ez is csak egy 'betegség'.
Szia!
Hidd el, még egyszerűbb helyzetben vagy. Tudom, ez most furán hangzik, de én szülés utáni depresszióban szenvedtem, na azt nem kívánom senkinek...borzalmas volt és pszichiáterhez is kellett járnom. Nekem 4(!) hónapig tartott, most lesz 5 hós a fiam, most tudom teljesen, 100 százalékosan elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!