Mi a vélemyényetek a műkörmös anyukákról?
Figyelt kérdés
Én majd szeretnék zseléset ha megszületik a babám.2009. márc. 28. 18:41
11/12 anonim válasza:
Szerintem aki egy műkörmös anyukába beleköt, az bele AKAR kötni. Mindenkinek a magánügye, hogy mit visel, egy anyuka miért ne akarhatna csinos lenni? Attól még hogy gyereke van, ugyan úgy nő marad. Nekem is volt egy időben, csak nekem nem nagyon bírta a körmöm, meg aztán kicsit dolgozgattam (body piercer vagyok) itthon, jöttek páran és nem tudtam a műkörmmel megfogni az ékszert, ezért leszedettem inkább.
12/12 anonim válasza:
ha nagyobb lesz a fiam, én is megcsináltatom újra. most nincs, ha picit nagyobb a sajátom, rögtön megkarmolom, ezért nem merem. most teljesen rövid van. da ha nem pelenkázom... lesz megint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!