Mi a vélemyényetek a műkörmös anyukákról?
Szerintem nincs vele probléma, csak ne legyen túl hosszú, és ne legyen hegyes, nehogy megsértsd a babát.
Praktikus is, mert rengeteget kell mosni, mosogatni, és a sima lakk, hamar lepattogzik.
Köszönöm,azt hittem hogy sokan leszólnának hogy ilyenekkel foglalkozom.
De tudom nem szabad mások véleményére adni,ha én jól érzem magam ettől.
Szia!
Nekem a várandósság előtt és alatt is volt zselés épített körmöm, a hetedik hónaptól már nem mivel veszélyeztetett voltam és császárra készültünk, műtét alatt a körmöket nézik mert ha lilul akkor gáz van. És amíg három hónapos volt a babóm addig csak a sajátom volt mert nem akartam hogy véletlenül belekapjak és hát azért amíg túl pici addig nem is higiénikus, hiszen hiába rövid és hiába mos gyakran kezet az ember ha azért jobb félni mint megijedni. De a babám négy hónapos korától már újra van. Régen sem volt hosszú, de most tényleg a lehető legrövidebbre van formázva. Viszont így is ápolt és szép. Úgyhogy nyugodtan vislej műkörmöt. Én ettől máris jobban nőnek érzem és éreztem magamat. Szerintem a léleknek is jót tesz. Sok boldogságot.
Nekem is van már 5 éve mindig. Szülni franciával mentem, aztán nem tudtam visszamenni a körmösömhöz, így leszedtem. 3 hónapig én festettem, szép hosszúra meg is nőtt (pedig máskor nem szokott), csak sajnos mosogatáskor mindig feljött a lakk. Azóta újra megyek mani-pedi-re, és a hosszú műkörmeimmel még egyszer sem sértettem meg a manókát! 5 hónapos már, a körmöm pedig közepesen hosszú. :)
Csináltasd meg nyugodtan, csak arra vigyázz, h átlátszó zselés (ha zseléset csináltatsz) franciát kérj szülés előtt!
Én 29-re voltam kiírva, 18-án még a műkörmösnél ücsörögtem, sőt, a lábamat is megcsináltattam! Meg is lepődött a körmösöm! :D
Hajrá!
Utolsó vagyok.
Elfelejtettem írni, h sajnos császároztak, de nem okozott gondot a műköröm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!