A 7 hónapos babám tegnap magától felállt! Fogja a járóka szélét, és totyog balra, jobbra! Nem korai ez? Soha nem erőltettük az állást, sem az ülést!
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 09:01
1/10 anonim válasza:
Az enyém öt hónaposan állt fel, én is csodálkoztam. Ha magától feláll, nem korai, de sajnos visszaülni nem tudnak még és ilyenkor esnek.
2/10 anonim válasza:
Nem, ez normális. Azért a járásig még el fog telni pár hónap
3/10 anonim válasza:
Az én szüleim annak idején semmit nem erőltettek rám, pedig kicsit később is kezdtem beszélni, de semmi problémám nem volt, csak az r betű fogott ki rajtam eleinte :D A gyerekek nem naptár szerint kezdenek el járni, beszélni. Örülj neki, hogy ilyen ügyes :)
4/10 A kérdező kommentje:
Igen,amikor visszapottyan a szívem megszakad! Fa járókánk van! Nem fogja nagyon megütni magát??? Jobb lenne a hálós??
2011. júl. 4. 09:21
5/10 anonim válasza:
vááá 5 hónaposan felállt???ez komoly??mondjuk nekem a 7 is korai, de 5 hónapos korában az én fiam csak a hátán-hasán feküdt kb, forogni se forgott...
6/10 anonim válasza:
Nem, hagyd a fa járókát,a hálósba nem tud kapaszkodni.Hidd el,csak egyszer fogja beütni magát. Ha pedig a fenekére taccsan le az nem fáj neki,ott a pelus lökhárítónak.
7/10 anonim válasza:
A tesóm 6 hónaposan felállt, 9 hósan elindult, 10 hósan már futott. Gyereke válogatja.
Az én babám 5 hós lesz és már majdnem mászik, mindenfele forog és ha megfogom a kezét rögtön állásba húzza magát.
Ne aggódj, nem lesz tőle semmi baja!
8/10 anonim válasza:
Amit magától csinál,azt lehet. A lányom csak 8 hósan állt fel,de 9,5 hónaposan már szaladt egyedül.És sose erőltettünk semmit.Sokszor megkaptam,hogy nem lenne szabad,de nem köthetem le,hogy "na már meg te lányom nem állhatsz fel,mert azt mondták"
9/10 anonim válasza:
Ugyes baba! Az enyem 7.5 honaposan allt fel, 9 honaposan kezdett butorokba belekapaszkodva totyogni es 1 evesen indult el, most 14 honaposan fut.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Néha akkorát puffan szegénykém... :(
2011. júl. 5. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!