Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok venni gripe water...

Hol tudok venni gripe water gyogyvizet venni?

Figyelt kérdés
az a gond hogy mindrnhol hianycikk.segitsetek-aki vett mostanaban hogy hol van az a hely ahol tenyleg kapok
2011. júl. 3. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nekünk nagyon bevált, minden mást végig próbáltunk de semmi sem hatott csak a Gripe. Mi is bevásároltunk amikor hiánycikk lett csak közben egyszer csak elmúlt a hasfájás és ezért maradt meg ez az egy üveg!

2011. júl. 10. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia, a dm-ben biztos nincs, mert ki is volt írva a boltban, hogy a kupon sem érvényes, ami kedvezményként beváltható volt a füzetből. Nálunk a patikában is lehet kapni, csak ott drágább.

- az én fiamnak használt, napközben azt adtam neki, éjjelre papaverin cseppet, és nagyon jó volt így. Az én fiamnak ugyanis nem az emésztésével volt gond, hanem pukizni nem tudott szegény, így arra nagyon is jó. - sokan összekeverik a dolgokat, a gripe nem a gyomor megnyugtatására szolgál, hanem a pukizást könnyíti meg.

2011. júl. 10. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak úgy infonak: tele van tartósítószerrel!!!

A hatóanyaga kapormagolaj, de ugyebár muszáj tartósítani... és ráadásul egy vagyonba kerül. Miért nem veszel (vagy szedsz magad a kiskertben) kapormagot teának?!

Eredmény ugyanaz, fillérekből. Persze, macerás mindig frissen főzögetni, de kérdezd csak meg a gyerekorvost vagy a védőnőt, mert az eredmény tényleg ugyanaz: vagy használ, vagy nem; babája válogatja!!!

2011. júl. 10. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Ismét kapható,korlátozott mennyiségben!

[link]

2011. aug. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!