Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gyerkőc esti elalvásának...

A gyerkőc esti elalvásának van köze az éjjeli alvásához? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szóval az érdekel, hogy van e összefüggés, hogy mondjuk sírva alszik el, és éjjel is rosszul alszik. Vagy pillanatok alatt elalszik egy hang nélkül, és éjjel is jól alszik.
2011. júl. 3. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Legalábbis nálunk. Ha nyűgösen alszik el, akkor is ugyanakkor kel, meg ha nyugodtan alszik el, akkor is.
2011. júl. 3. 11:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, hogy eddig a nagy ágyon aludt el és utána tettük be a kiságyba. Végigaludta az éjszakát. Aztán kipróbáltuk, hogy este betettük a kiságyba. Rövid időn belül el is aludt, de délben valahogy sehogy sem ment neki. Hiába vettem ki, nyugtattam meg, már amikor visszatettem üvöltött. Végül nagy sírás közepette, simogatás mellett elaludt, de már inkább a fáradtság miatt, mert 1 órán át üvöltött. Próbáltuk, 1 (!) hónapig. Aztán már este sem akart ott elaludni, éjjel is többször felébredt, sírt, így feladtam. 2 napja megint a nagy ágyon alszik el (max. 10 perc alatt, de van, hogy annyi sem kell), és úgy kerül az ágyba este 9kor, reggel fél 8ig alszik.
2011. júl. 3. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy nappal a nagy ágyon alszik el, és átrakod, este meg a saját ágyában alszik el! Nekünk ez sokáig működött, megszokta, hogy az éjjeli alvás az más...:)
2011. júl. 4. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!