Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell apolni a kisfiuk...

Hogyan kell apolni a kisfiuk kukijat? Nekem nem mondott senki semmit a korhazban es a vedono sem. Kell huzogatni a bort?

Figyelt kérdés
KOszonom a segitseget
2009. márc. 27. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erről nagyon eltérőek a vélemények...az én kisfiam 10 hónapos, minden fürdésnél hátrahúzom a bőrt és finoman megmosom. Van aki azt mondja 2 éves korig nem kell bántani.Szerintem óvatosan próbálgasd hátrahúzni a bőrt
2009. márc. 27. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! en kulfoldon elek, es itt lelkemre kototte a hazi orvos, h ne piszkaljam, ne huzogassam, csak torolgessem meg neki furdeskor. Otthon megoszlanak a velemnyek. Biztos irja majd a tobbi anyuka. Vegul is te dontod el, h mit tartasz helyesnek.
2009. márc. 27. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát 2évig ha nincs piszkálva akk nagyon csúnyán letapadhat a bőr. amit sebész metszi meg.

Szóval csak finoman de sűrűn csináld bajt nem okozol vele.

2009. márc. 27. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is óvatosan hátrahúzom a bőrt neki fürdésnél a vízben, nem szabad eröltetni.

6 hós

2009. márc. 27. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Két fiam van,egyikőjüknél sem húzogattam/húzogatom.Majd ha a doki mondja,h mostantól,majd akkortól elkezdem.Ha rendesen tud pisilni(vastag sugárban)semmi okod piszkálni.
2009. márc. 27. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 3 hónapos, a dokinő megnézte a kukiját, nagyon szépe és könnyen lehet neki a bőrt húzogatni, így mi most már pár napja minden esti fürdésnél húzogatjuk neki, jó csak 1x, és nem is zavarja. :-))
2009. márc. 28. 06:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
2009. márc. 28. 07:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

en ugy gondolom, hogy az első pár hónapban semmiképp, olyan pici, nagyon óvatosan szoktam tisztitani, ha xxl-es méretű rotyit csinál, és kakis lesz a kukija, de egyébként a kukija egy öntisztító dolog, nem kell pl pelenkazasnal foglalkozni vele (esti furdesnel ugyis éri némi víz)

pár hónap múlva (azt hiszem 7-8 hónaposan) rájönnek, hogy jó érzés húzgálni, és akkor majd húzgálják maguknak, ahogy jól esik (szó szerint :))

mint mondtam megoszlanak a vélemények, ha szeretnéd te is hátrahúzni a bőrt egy picit, akkor feltétlen fürdés után tedd, és nagyon finoman. Én amikor három hónapos lesz a manóm, rákérdek a gyerekorvosnál, ha magától nem mondja, de addig ráérek.

2009. márc. 28. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hós korában húztam először hátra mert láttam, hogy sok a sok krém be volt neki tapadva! Szépen hátra is ment neki! Utána heti egyszer lemostam neki! Úgy 1,5évesen kirepedezett neki, elvittem az ügyeletes dokihoz mert a miénk szünetelt!Adott rá krémet és mondta, hogy húzzam neki hátra minden nap, mert akkor letapadhat neki! Utána mikor visszajött szabiról a dokink elvittem hozzá is mert még akkor is repedezett neki! Ő meg kiakadt rajta, hogy mit tanácsolt a másik doki, azt mondta így nem tud neki begyógyulni, heges lesz és az később fog neki gondot okozni! Azt mondta míg nem lesz szobatiszta nem is kellett volna vele foglalkozni! Most 3,5 évesek vagyunk lassan egy éve pisilünk bilibe azóta 3naponta hátrahúzom neki, semmi gondunk nincs vele!
2009. márc. 28. 15:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek.
2009. márc. 28. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!