Hogyan kell apolni a kisfiuk kukijat? Nekem nem mondott senki semmit a korhazban es a vedono sem. Kell huzogatni a bort?
Hát 2évig ha nincs piszkálva akk nagyon csúnyán letapadhat a bőr. amit sebész metszi meg.
Szóval csak finoman de sűrűn csináld bajt nem okozol vele.
Én is óvatosan hátrahúzom a bőrt neki fürdésnél a vízben, nem szabad eröltetni.
6 hós
en ugy gondolom, hogy az első pár hónapban semmiképp, olyan pici, nagyon óvatosan szoktam tisztitani, ha xxl-es méretű rotyit csinál, és kakis lesz a kukija, de egyébként a kukija egy öntisztító dolog, nem kell pl pelenkazasnal foglalkozni vele (esti furdesnel ugyis éri némi víz)
pár hónap múlva (azt hiszem 7-8 hónaposan) rájönnek, hogy jó érzés húzgálni, és akkor majd húzgálják maguknak, ahogy jól esik (szó szerint :))
mint mondtam megoszlanak a vélemények, ha szeretnéd te is hátrahúzni a bőrt egy picit, akkor feltétlen fürdés után tedd, és nagyon finoman. Én amikor három hónapos lesz a manóm, rákérdek a gyerekorvosnál, ha magától nem mondja, de addig ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!