Anyukák! Van tetoválásotok?
Figyelt kérdés
Ha igen hol, és mi?
Szeretitek, esetleg megbántátok?
2011. júl. 1. 23:17
31/34 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Most mondhatnám,hogy a hazaszeretet, mert így is van, de azt tettekkel is bizonyítom, nem csak tetkókkal :)
32/34 A kérdező kommentje:
Virágos tekósnak:) :
Igen, lehet azzal van a probléma, hogy nem jó a felosztás!!Nagy a virág, ritka- és véknyak a szálak!!Bővítetni 100% hogy nem fogom, inkább az eltávolításon gondolkodom, vagy marad így ahogy van!Vagy nem tudom...:)
A behajtani tilos tábla a popón, az nagyon kemény..:)))
Én szívesen megnézném!!!:)))
De komolyan ötletes! Mi vett rá erre?:)
Utolós tetkós kép!
Nagyon szép!!!!Az írás mit jelent rajta, ha szabad kérdezni?
2011. júl. 4. 21:27
33/34 anonim válasza:
én még az első oldalon írtam... nekem is olyasmi a tetkóm mint ami neked van a lábadon csak nekem a lapockám-vállamon van, az indák mennek végig, és a vállam tetején van a virág ami az indákhoz képest kicsi, 1/6-a. így teljesen más. de nekem tetszik a tiéd is, egy dolgot tennék másképp, mondjuk a bokámra tenném
34/34 anonim válasza:
Az írások székely-magyar rovásírással készültek: a nyakamon "Székely harcos", a hátamon pedig "Ne hagy elveszni Erdélyt Istenünk" a Székely Himnuszból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!