Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Van tetoválásotok?

Anyukák! Van tetoválásotok?

Figyelt kérdés

Ha igen hol, és mi?

Szeretitek, esetleg megbántátok?

2011. júl. 1. 23:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van már több mint tíz éve. Én direkt úgy tetettem ( a lapockámra), hogy ha akarom eltakarom, ha akarom nem. Még most is nagyon szép. Nem változott semmit. Nem bántam meg.
2011. júl. 2. 06:09
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több is van: mindkét alkaromon, a hátamon, a tarkómon, és több piercingem is van. Én szeretem őket, viszont aggódom, hogy tudok majd elhelyezkedni kisgyerekkel. Most 4 hónapos.
2011. júl. 2. 07:02
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Csípőcsontom alatt . Ha csípőnadrág van rajtam a fele látszik ki.Én nem bántam meg,mai napig nagyon tetszik pedig már 5 éve csináltattam.
2011. júl. 2. 07:19
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Van bizony és imádom!!!Jó nagy a lábamon,lábfejemen:)

Tegyek fel képet???

Direkt úgy van csinálva ,hogy jól látszódjon.

És ne aggódj Kedves Kérdező,mikor Te szottyos öregasszony leszel nem leszel ám egyedül:DDD Mert akkor mi is mind azok leszünk a tetoválásainkkal együtt!!!Akkor nem lesz ez vicces,mert nagyon sokat fogsz látni....

2011. júl. 2. 08:44
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Van, a nyakamon hátul. Egy L betű, ami a kislányom nevének a kezdőbetűje, plusz néhány apró csillag körülötte. Én a születése után 3 hónappal csináltattam, és nagyon szeretem. :)
2011. júl. 2. 09:10
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen , a combomon van és nem bántam meg egyetlen percre sem , nagyon tetszik . Delfinek vannak , nem nagy kb.6x6 cm-es. Kb. 13 éve csinálták.
2011. júl. 2. 09:58
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

2 van.

1 kisördög a bikinivonalon, a műtőben kérdezték, hogy mit akar ábrázolni, mert olyan kismacskás lett, tehát ahogy szétrepedt a bőröm, az is változott (császárral született a fiam). 9 éve csináltattam.

2. a jobb mellemen. Az nagynak mondható (kb. 15x8cm), de még mindig szép. 7 éve csináltattam.

Egyiket sem bántam meg. Elsőt csak a párom látja, utóbbit ha akarom látja más is, ha nem akarom, akkor olyan pólót, blúzt veszek fel.

2011. júl. 2. 10:44
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
van egy gyíkocska a vállamon .. nem bántam meg csak már unom majd át szeretném én is alakíttatni..
2011. júl. 2. 15:17
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia

van 2 is

nem bantam meg, mnert nem latszik

mindketto oyan helyen van mit meg a tanga is takar

meg lazado 18 eves koromban :)

az egyik hatul van a derekamon egeszen a fenekemnel a masik pedig elol van a combtovemnel egeszen a szemeremdombnal

mindketto sexualis toltetu

a szulesznoim jokat nevettek rajta :D

bannam ha olyan helyen lenne tetovalasom ami kilatszik a ruha alol, de ezt csak a ferjem lathatja es Ot nem zavarja, sot neki is nagyon tetszett amikor eloszor meglatta :)

2011. júl. 2. 19:58
 20/34 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ!:)

Igy a vége fele, úgy látom ,nem bánják a válaszolók, hogy tetkójuk van!:)

Én csak azt sajnálom, ami a lábamn van, pedig tényleg szép.

Elég nagy!

Ami a mellemen van, azt én is szeretem, bár lehet ha a mostani eszemmel vissza mennék az időbe, valószínű nem csináltatnám meg!

Aki NEM SZÉGYELLŐS TEGYEN KÉPET!!!!!!!!!!:))

Ha lesz legalább egy-két kép fennt,én is rakok az enyémről,és el lehet dönteni, hogy kár volt e vagy sem!:)

2011. júl. 2. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!