Anyukák! Van tetoválásotok?
Ha igen hol, és mi?
Szeretitek, esetleg megbántátok?
Van bizony és imádom!!!Jó nagy a lábamon,lábfejemen:)
Tegyek fel képet???
Direkt úgy van csinálva ,hogy jól látszódjon.
És ne aggódj Kedves Kérdező,mikor Te szottyos öregasszony leszel nem leszel ám egyedül:DDD Mert akkor mi is mind azok leszünk a tetoválásainkkal együtt!!!Akkor nem lesz ez vicces,mert nagyon sokat fogsz látni....
2 van.
1 kisördög a bikinivonalon, a műtőben kérdezték, hogy mit akar ábrázolni, mert olyan kismacskás lett, tehát ahogy szétrepedt a bőröm, az is változott (császárral született a fiam). 9 éve csináltattam.
2. a jobb mellemen. Az nagynak mondható (kb. 15x8cm), de még mindig szép. 7 éve csináltattam.
Egyiket sem bántam meg. Elsőt csak a párom látja, utóbbit ha akarom látja más is, ha nem akarom, akkor olyan pólót, blúzt veszek fel.
Szia
van 2 is
nem bantam meg, mnert nem latszik
mindketto oyan helyen van mit meg a tanga is takar
meg lazado 18 eves koromban :)
az egyik hatul van a derekamon egeszen a fenekemnel a masik pedig elol van a combtovemnel egeszen a szemeremdombnal
mindketto sexualis toltetu
a szulesznoim jokat nevettek rajta :D
bannam ha olyan helyen lenne tetovalasom ami kilatszik a ruha alol, de ezt csak a ferjem lathatja es Ot nem zavarja, sot neki is nagyon tetszett amikor eloszor meglatta :)
Köszi a sok választ!:)
Igy a vége fele, úgy látom ,nem bánják a válaszolók, hogy tetkójuk van!:)
Én csak azt sajnálom, ami a lábamn van, pedig tényleg szép.
Elég nagy!
Ami a mellemen van, azt én is szeretem, bár lehet ha a mostani eszemmel vissza mennék az időbe, valószínű nem csináltatnám meg!
Aki NEM SZÉGYELLŐS TEGYEN KÉPET!!!!!!!!!!:))
Ha lesz legalább egy-két kép fennt,én is rakok az enyémről,és el lehet dönteni, hogy kár volt e vagy sem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!