Anyukák! Van tetoválásotok?
Ha igen hol, és mi?
Szeretitek, esetleg megbántátok?
Nekem van, hátul a derekamon. 10 év távlatából azt mondom, totál semmi értelme nem volt. Ott van, nem látja a kutya sem, és persze nem is érdekel, hogy látja-e valaki vagy sem, sokszor el is felejtem hogy van, és semmivel nem vagyok több vagy jobb vele. Csak majd jó ronda lesz, ha elkezdek szottyosodni.
Nem csinálnám újra.
Hát szívemből szóltál.Csak én nem vagyok olyan szerencsés, hogy nem látszódik..
Pedig szép, katalógusban is ,meg állná a helyét,de már bánom , hogy meg csináltattam...
Én is elképzelem magam szottyos öregasszonyként kitetoválva..vicces..
Hát nekem eddig nem volt, de megígértem magamnak, ha újra jól érzem magam a bőrömben tetováltatni fogok, nemsokára visszanyeri a bőröm a feszességét és nekiugrok, persze nem az egész hátamat szeretném kivarratni, de valami diszkrét finom tetoválás nem ciki idősebb korban sem :)
Persze nem derékon hátul vagy dekoltázsban, nyilván... láttam én már ugró delfint szétcsúszni a redők közt...
Nekem a mellemen van,és a lábamon..
Csak én voltam ennyire okostojás, hogy oda tetováltattam, ahol mindenki látja.?...:(((
Kedves Utolsó!
Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mit tetováltattál, a ...-ra?:))
nekem van. 13 éve csináltattam, lázadó tini koromban. hjajj nagyon nagy szükségem volt rá ;) aztán miután megszületett a babám átvarrattam olyanra ami a babámhoz köthető. ezt már nagyon szeretem, tetszik és ha meglátom a tükörbe tényleg a kicsimre gondolok :) direkt úgy csinálták, hogy ha lesz tesó, majd neki is szorítunk helyet ;)
a lapockámról indul és a vállamig jön. de csak kicsit nyúlik a vállamra, így egy rövid ujjú felsővel el tudom takarni
nagy dilemma volt, hogy lézerrel eltüntessem vagy átvarrassam, de végül úgy gondoltam, hogy öreg szottyos koromban is le tudom szedetni ha akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!