Hogy oldanátok meg? Nyugodtan vihetem magammal pár napos babámat?
Az a helyzet, hogy nemsokára szülök és van egy megoldásra váró problémám. Van egy kiskutyánk akit minden nap 3szor le kell vinni ugye, hogy elvégezze a dolgát. A probléma ott kezdődik, hogy párom minden 3. nap dolgozik 24 órát és ilyenkor nekem kell levinnem a kutyát. Hogyan oldjam ezt meg a pici babám mellett?
Akadályozó tényezők:
Nem biztos, hogy kap szabadságot az első napokra.
Nemrég költöztünk ide, nem ismerek senkit akire rábízhatnám a kutyát.
Anyukám messze lakik ahhoz, hogy minden 3. napot itt töltsön.
Anyósom mozgássérült.
tegnapi 21.07 vagyok
Miért lettem lepontozva????
Azért mert van 2 kutyám,meg gyerekem is?
Vagy azért, mert azt mondtam,hogy ne hagyja egyedül a lakásban a babát?
Melyikben van a hiba?
Nagyon szépen kérem,hogy aki lepontozott írja meg,hogy mi a baja a válaszommal!!!!!!
21:49-es vagyok.
A 23:30-as elég idióta!!! Nekünk Yorki kutyánk van 2 éves. Kislányom 8,5 hónapos. Amíg nem kúszott mászott a babám, addig a szőnyegen volt neki leterítve egy pléd és azon feküdt. A játékai is a földön voltak. Meglepően a kutyus SOHA nem ment még a plédre sem, nemhogy a játékait nyalogassa. Egyszer nem vitt el egy játékot sem babámtól! Mára már nagyon nagy barátok. Olyan jókat szoktunk nevetni, mikor kislányom mászik a kutya után ő meg menekül. :) Vagy a kutya a saját labdáját odagurítja lányomnak, hogy dobja el. Dehát ugye még nem tudja. :) Szóval lehet baba mellett is kutyát tartani. Amelyik be van oltva, féregtelenítve van, kullancs-bolha irtózva van annál nem hiszem hogy bármit elkapna a baba. Ja és együtt szokták enni a piskótát :D Kislányom ül a földön a kutya előtte és azt várja hogy lányom mikor ejt el egy morzsát, mert azt azonnal felnyalja :))
Bocsi hogy ezzel a válaszommal nem a kérdésre feleltem, csak elmondtam hogy milyen jó barátság alakulhat ki köztük. És így legalább a gyerek is szeretni fogja az állatokat. Egyébként van még 2 tengerimalacunk is :)) De persze nem egy szobában van a babámmal!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:48 vagyok
Nekünk is ilyesmi hordozónk van, el van benne a 3 hósom.
Hosszúszőrű csivink van, betartjuk a higiéniás szabályokat, sétához viszünk magunkkal kézfertőtlenítőt, és én is összeszedem a kutyapiszkot. 3 havonta féreghajtózom a kutyit, lábat mosok neki minden séta után. A steril környezet amúgy sem jó a babáknak sem. :)
Én is le lettem pontozva, csak engem annyira nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!