Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldanátok meg? Nyugodtan...

Hogy oldanátok meg? Nyugodtan vihetem magammal pár napos babámat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nemsokára szülök és van egy megoldásra váró problémám. Van egy kiskutyánk akit minden nap 3szor le kell vinni ugye, hogy elvégezze a dolgát. A probléma ott kezdődik, hogy párom minden 3. nap dolgozik 24 órát és ilyenkor nekem kell levinnem a kutyát. Hogyan oldjam ezt meg a pici babám mellett?

Akadályozó tényezők:

Nem biztos, hogy kap szabadságot az első napokra.

Nemrég költöztünk ide, nem ismerek senkit akire rábízhatnám a kutyát.

Anyukám messze lakik ahhoz, hogy minden 3. napot itt töltsön.

Anyósom mozgássérült.

2011. júl. 1. 20:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

tegnapi 21.07 vagyok

Miért lettem lepontozva????

Azért mert van 2 kutyám,meg gyerekem is?

Vagy azért, mert azt mondtam,hogy ne hagyja egyedül a lakásban a babát?

Melyikben van a hiba?

Nagyon szépen kérem,hogy aki lepontozott írja meg,hogy mi a baja a válaszommal!!!!!!

2011. júl. 2. 08:22
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
HEHE! aZÉRT LETTÉL LEPONTOZVA MERT NEM AZT A VÉLEMÉNYT ÍRTAD MINT AMI tetszett volna annak a valakinek!!! Tiszta vicc oviban vagyunk!!! Lepontozlak mert nem jó a válaszod!!! Vagy rossz a válasz és kiestél? Nem tudom mire hajtunk a pontozgatással! Én felfelé pontozlak, de csak hogy ne örüljön aki lefelé ujjacskára kattintott! :D Ne is foglalkozz vele! Biztosan szűk a bugyi röhögj egyet aztán jól van
2011. júl. 2. 08:26
 23/26 A kérdező kommentje:
Ne foglalkozz vele, visszapontoztalak. Biztos az volt aki nálam is kiverte a biztosítékot, a kutyaellenes.
2011. júl. 2. 10:29
 24/26 anonim ***** válasza:
30%

21:49-es vagyok.

A 23:30-as elég idióta!!! Nekünk Yorki kutyánk van 2 éves. Kislányom 8,5 hónapos. Amíg nem kúszott mászott a babám, addig a szőnyegen volt neki leterítve egy pléd és azon feküdt. A játékai is a földön voltak. Meglepően a kutyus SOHA nem ment még a plédre sem, nemhogy a játékait nyalogassa. Egyszer nem vitt el egy játékot sem babámtól! Mára már nagyon nagy barátok. Olyan jókat szoktunk nevetni, mikor kislányom mászik a kutya után ő meg menekül. :) Vagy a kutya a saját labdáját odagurítja lányomnak, hogy dobja el. Dehát ugye még nem tudja. :) Szóval lehet baba mellett is kutyát tartani. Amelyik be van oltva, féregtelenítve van, kullancs-bolha irtózva van annál nem hiszem hogy bármit elkapna a baba. Ja és együtt szokták enni a piskótát :D Kislányom ül a földön a kutya előtte és azt várja hogy lányom mikor ejt el egy morzsát, mert azt azonnal felnyalja :))

Bocsi hogy ezzel a válaszommal nem a kérdésre feleltem, csak elmondtam hogy milyen jó barátság alakulhat ki köztük. És így legalább a gyerek is szeretni fogja az állatokat. Egyébként van még 2 tengerimalacunk is :)) De persze nem egy szobában van a babámmal!

2011. júl. 2. 12:53
 25/26 anonim ***** válasza:
A bullterrieres vagyok!El nem hiszitek,hogy az a kép nagy mamlasz "harcikutyá"-nak titulált eb,milyen módon óvják,féltik az én csepp lányom.A múltkor a gyerek majdnem fejjel esett ki a homokozóból és a szuka a nadrágjnál fogva rántotta vissza,hogy nehogy a betonon landoljon.Egyszerüen fantasztikus ,hogy mennyire okosak és imádják a babám.Soha nem mennek be a szobájába és ha alszik azonnal oda ülnek/fekszenek a szobaajtóba és őrzik.A múltkor egy barát be akart menni megnézni,de ezek meg nem engedték be.Ha felébred a gyerek ,akkor egyikőjük azonnal rohan megkeresni engem(bébiőr sem kell).Mindent együtt csinálunk mi 4-en ,amikor apa melózik.
2011. júl. 2. 19:51
 26/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:48 vagyok

Nekünk is ilyesmi hordozónk van, el van benne a 3 hósom.

Hosszúszőrű csivink van, betartjuk a higiéniás szabályokat, sétához viszünk magunkkal kézfertőtlenítőt, és én is összeszedem a kutyapiszkot. 3 havonta féreghajtózom a kutyit, lábat mosok neki minden séta után. A steril környezet amúgy sem jó a babáknak sem. :)

Én is le lettem pontozva, csak engem annyira nem érdekel.

2011. júl. 3. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!