Miért izzad le a babám szopizás közben?
Figyelt kérdés
5hónapos.mindegy,hogy a kezemben van,vagy fekszik,állandóan jár keze lába.És nagyon mohó és zihál is közben.Mikor befejezi,kipirosodik a pofija és gyöngyöződik a nózija.Ja és állandóan mintha ki akarná nyomni a szemét2009. márc. 27. 10:59
1/3 anonim válasza:
Ugyan ez vot nálunk is!Kislányunk 6,5 hós és még mindig rúgkapál...izeg mozog alig lehet etetni és sajna a székében is ezt csinálja így minden tiszta kaja állandóan!És ezért izzad a Te babaád is!
Jó babaázást!
2/3 anonim válasza:
Az én babám is 5,5 hós volt amikor ezt a szemnyomkodást elkezdte. Ő közben dörzsöli is mint amikor álmos , de attól sokkal jobban. Van ,hogy még hisztizik is közben. Én úgy gondoltam viszket a szeme. Neked is ilyen? Nem tudom miért csinálja!
3/3 A kérdező kommentje:
más,mint mikor "álmos"...inkább lehúzza a bőrt,látszik a szeme fehérje,meg a fülét tépi.
Hát igen mikor a székben etetem,nálunk is minden kajás,ha nem kifújja,akkor kiszedi a kezével és szétkeni :-)
2009. márc. 27. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!