Mennyit hagyjátok egyedül játszani a 6 hós babátokat?
Figyelt kérdés
Nagyon jól elvan egyedül, csak nem tudom, hogy mennyi lenne az ideális idő ebben. Nem akarom sokáig egyedül hagyni, de "megzavarni" sem szeretném.2009. márc. 27. 09:51
1/4 anonim válasza:
Ameddig jól érzi magát-hagyd. Akkor is fejlődik ha nem vagy mellette, sőt. Egy csomó mindent csak úgy tanul meg. Légy büszke, hisz ha ennyi ideig elvan egyedül az azt jelenti sok mindent nagyon jól csinálsz-biztonságban érzi magát, érdeklődő stb...nincs időkorlát.
2/4 anonim válasza:
Bizony ám!Örülj h el van egyedül,nem vagy lekötve:)
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nincs behatárolva, mennyit lehet egyedül, ő majd úgyis "szól", ha már unatkozik vagy hiányzol neki. Szerintem ne zavard meg a játékban, esetleg, ülj mellé és figyeld miket csinál. Az én lányom is elvan egyedül,van , hogy 1 órát is, akkor hagyom, figyelem, de van, hogy egy percet se, és igényli, hogy ott legyek vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2009. márc. 27. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!