Pampers vagy Huggies?
Pampers, nekünk csak ez jött be.
Mások a babák, más pelenka felel meg nekik, mi is próbálkoztunk ezzel-azzal, de pl. a Huggies és a Libero túl kemény volt.
Kedves 10.06-os! (második vagyok) Én nem támadtalak le és a kérdés feltevőjét sem. Ezért nem értem ezt a "választ",hogy "Azért mert a te ismerőseidenk nem jött be...." Mindegy ,én higgadtan leírtam a tapasztalatom,senkire nem erőltettem rá a véleményem. És az elöttem író is leírta,hogy mit szeret még.
A témára visszatérve: a Huggiesból tény és való,hogy csak az 1-2 méretet próbáltam,aztán én is lecseréltem. Sztem a Pampers is olyan lehet,hogy vannak méretek,amikben kiváló vagy nem. A barátnőm is úgy járt a kis méretekkel,ahogy én,kifolyt minden. Viszont most már nagyobb a kisfia,vkitől kaptak Pamperst (természetesen már nagyobb méretben:) és most bevált nekik. Így nem riad meg,ha véletlenül csak azt kap. Én pedig még nem próbáltam a Huggiest nagyobb méretben.
Huggies.Azt hasznalom ujszulott kora ota most jarunk a 4es meretnel soha nem folyt ki es nem papir vekony.Es nem durva anyagu.
A pampersnel: kibontom a pelust az ossszes nedv szivo gyongyocske az en hercegnom suncijan hat kidobtam a kukaba az egesz csomagot.Egy kalap kak. az egesz.Maradok a huggiesnal.Egyebkent eleg husos a combija es nem szoritja el.
De kinek mi valt be.Mint latod elegge megoszlik igy javaslom probald ki ezt is azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!