Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers vagy Huggies?

Pampers vagy Huggies?

Figyelt kérdés
csak aki mindkettőt használta már az írja le a véleményét légyszi. Köszönöm
2011. jún. 30. 09:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Pampers, nekünk csak ez jött be.

Mások a babák, más pelenka felel meg nekik, mi is próbálkoztunk ezzel-azzal, de pl. a Huggies és a Libero túl kemény volt.

2011. jún. 30. 11:08
 12/26 anonim ***** válasza:

Kedves 10.06-os! (második vagyok) Én nem támadtalak le és a kérdés feltevőjét sem. Ezért nem értem ezt a "választ",hogy "Azért mert a te ismerőseidenk nem jött be...." Mindegy ,én higgadtan leírtam a tapasztalatom,senkire nem erőltettem rá a véleményem. És az elöttem író is leírta,hogy mit szeret még.

A témára visszatérve: a Huggiesból tény és való,hogy csak az 1-2 méretet próbáltam,aztán én is lecseréltem. Sztem a Pampers is olyan lehet,hogy vannak méretek,amikben kiváló vagy nem. A barátnőm is úgy járt a kis méretekkel,ahogy én,kifolyt minden. Viszont most már nagyobb a kisfia,vkitől kaptak Pamperst (természetesen már nagyobb méretben:) és most bevált nekik. Így nem riad meg,ha véletlenül csak azt kap. Én pedig még nem próbáltam a Huggiest nagyobb méretben.

2011. jún. 30. 11:26
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Pampers. Bár nálunk egyikből se folyt ki semmi, a Huggies olyan vastag és durva anyagú szerintem, hogy nem szívesen adnám többet a fiamra.
2011. jún. 30. 11:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 30. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:
Én is a Pampersre szavazok,éjszaka 12 órát is kibír átázás nélkül!A Huggies szerintem is vastag és durva az anyagja és mivel ilyen az anyagja úgy láttam,hogy a fiam egy kicsit terpesztve ment benne,így azt gondolom,hogy kényelmetlen volt neki!
2011. jún. 30. 12:40
 16/26 A kérdező kommentje:
tényleg kibírja a 12 órát és nem ázik át:-) nem tudom vegyünk-e, mert elég rossz a vélemény róla. ezeken kívül van még jó pelus? mármint a Pampers és Huggiesen kívül???? Libero szóba sem jöhet
2011. jún. 30. 12:50
 17/26 anonim ***** válasza:
Én mindig azt veszem, amelyik olcsóbb. Nekem mind a 2 bejött.
2011. jún. 30. 13:13
 18/26 anonim ***** válasza:

Huggies.Azt hasznalom ujszulott kora ota most jarunk a 4es meretnel soha nem folyt ki es nem papir vekony.Es nem durva anyagu.

A pampersnel: kibontom a pelust az ossszes nedv szivo gyongyocske az en hercegnom suncijan hat kidobtam a kukaba az egesz csomagot.Egy kalap kak. az egesz.Maradok a huggiesnal.Egyebkent eleg husos a combija es nem szoritja el.

De kinek mi valt be.Mint latod elegge megoszlik igy javaslom probald ki ezt is azt is.

2011. jún. 30. 13:26
 19/26 anonim ***** válasza:
pampers jött be mindkét gyerekemnél.Egyszer vettem huggiest,még a háta közepe is kakás volt mindig én alig vártam ,hogy elfogyjon.
2011. jún. 30. 13:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekünk is a pampers vált be jobban...bár én szeretem a huggiest is.Általában pamperst veszek,de ha jó áron van huggies akkor én bizony megveszem azt is,igaz azt csak nappal adom rá!Éjszakára csakis a pamperst,és nem szokott átázni,pedig van bőven pisike :)
2011. jún. 30. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!