Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik együtt laknak az anyossal...

Akik együtt laknak az anyossal? Segit egy percet is a baba körül?

Figyelt kérdés
nekem egy éves lesz a fiam, de anyosom csak akkor van vele 2 percet mikor leviszem, de ennyi max.
2011. jún. 29. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!Mi részben. Pesten lakunk,anyum(tehát ha ugy vesszük párom anyósa) a mellettünk lévő lakásban lakik. Ő szerintem rengeteget segít. Minden nap ha kell elmosogat,meg játszik a kislányunkkal.(ebédet is hoz melóhelyéről) Kivinné sétálni is csak ő nem szereti a babakocsit igy nehéz kivinni őt.Hordozni meg nem szereti. Multkor vagy2-3órát játszótereztünk 3an. Tegnap is amig munkahelyre jelentkeztem addig másfél órát játszottak a kocsiban.

Ugy volt kimennek a játszótérre de eleredt az eső0:( Ja meg mindig ha kell menni dokihoz akkor elvisz.:) Tegnap is felvettük a sarkon a párom,mert láttuk hogy jön a busz és megvártuk. Igy nem kellett begyalogolnia az esőben...(egyszerre értünk haza)

Mig az én anyósom: akkor látja csak az unokát ha mi visszük,ő nem jön el hozzánk.Pedig a melóhelye 10perc(se) kocsival,lakásuk is 15perc.(Bkv-val is 25)Egyszer jöttek el amikor beköltöztünk.Meg is kaptuk hogy milyen kupi van és hogy milyen "gagyi" lakást vettünk ki. Pedig nagyon jó lakás:) Nagyon szeretjük.Meg hogy mi az hogy minden még dobozban van. Egyszer nem ment el nekünk bevásárolni.Anyum meg bármikor megy akkor megkérdi hogy mit vegyen nekünk és megveszi. Vagy mi is megyünk vele és segitünk.S akkor odaadom a kártyám s azzal kifizeti vagy utólag kiveszem neki a pénzt.

A párom tesója(16éves csaj,lehet h ő lesz a keresztanyja ő is csak egyszer volt itt,ki is jelentette hogy nem jön ide.)16éves s most kapott elöször bérletet középiskolában.

S nekem jól esne ha néha eljönnének.Ja és a poén hogy a párom és a szülei ugyannál a cégnél dolgoznak,szóval nem is kéne esetleges másfele elkanyarodniuk hogy felvegyék munkaután.Lehet hogy vele még nem lehet szaladgálni a játszón,de mi amikor jó idő van mindig kimegyünk s homokozunk vagy hintázunk meg csuzdázunk.Vagy megyünk egy barátnőmhöz

Ne haragudjatok hogy ilyen kisregényt irtam.(26éves anyuka)

2011. jún. 30. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!