Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki Hipp-es almával...

Van aki Hipp-es almával kezdte a kóstoltatást és kihagyta az almalevet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem semmi baj sincs a Hippes kajákkal, én mondjuk először a hagyományos reszelőn reszeltem almát de elég savanyú, és akkor kipróbáltam az üvegest. Nincs ezzel gond.
2009. márc. 26. 22:18
 22/28 Nikcsi ***** válasza:
86%

Jajj Istenem, mar ezen is ossze kell veszni??

Kedves Kerdezo: add neki nyugodtan a Hipp-es almat, nem lesz gagyi gyereked tole ne aggodj. :) En oszinten nem ertem mit kell itt minden szir-szaron igy osszebalhezni. Itt egy konkret kajara iranyulo kerdes volt felteve es mar ott tartunk hogy szar anya vagyok, mert a babam nem a hiperszuper bioalmat eszi, hanem a Hipp-eset. Mi eloszor probaltuk a gyumolcs almat, nem ette meg a fiam, az uvegeset meg igen. Na bumm. Majd kesobb ujra probalkozom, addig eszi az uvegest, nem kell ebbol akkora ugyet csinalni.

Lazitsatok! :) :)

2009. márc. 26. 22:19
 23/28 anonim ***** válasza:
27%
Itt valóban nem arról van szó, hogy Hippes vagy nem Hippes, hanem a gyerek lássa a mintát, hogy anyuci főzi a finom hami-papit és nem pedig előveszi a konzervet, kinyitja és az órra elé teszi. No comment...
2009. márc. 26. 22:25
 24/28 anonim ***** válasza:
87%

gondolom azért szokott főzni az is, akinek a babója üvegeset eszik...

na min1. alvás van:)

2009. márc. 26. 22:40
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
Veszekedjetek csak, addig a gyerek eldönti, melyik izlik neki jobban, és majd azt eszi :-)))
2009. márc. 26. 22:58
 26/28 A kérdező kommentje:
köszi lányok, tényleg nem akartam vitát szítani, de mint írtam nálunk nem fogy el az alma amúgy, szóval két kanál léért nem a lustaság miatt nem csinálom neki meg. de a bio alma nagyon drága és azt nincs szívem kidobni... piac is van de azok ugyanolyan permetezett almák...
2009. márc. 27. 09:52
 27/28 anonim ***** válasza:
78%

Sziasztok!

Azon senki nem gondolkodott még el, hogy miért ízlik a babáknak jobban a Hipp kaja? Annyira biogyümi, egészséges, adalék és cukormentes! Ha otthon megcsinálod bio gyümölcsből adalék és cukor mentesen, a babák fele szembeköp vele, a fini üvegest meg vigyorogva betömi. A rizstől és a cukortól sem lesz baja a babának, tehát egészséges kaja a Hipp.

Csak azt kell eldönteni, hogy tiszta gyümölcsöt szeretnél adni a kicsinek, hogy megismerje és megszeresse azoknak a természetes ízét,vagy a finomított válltozatot.

Én az idénygyümit natúran készítem neki, így megismeri a valódi ízüket. Ami viszont ilyenkor nem kapható (őszibari, sárgabarack) megveszem üvegesben.

2009. márc. 27. 11:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekünk a dokinő mondta ma(holnaptól kezdjük a hozzátápit)hogy ne bolti gyümit-zöldséget adjak, hanem biot, vagy inkább üvegeset, ha nincs bio, mert a babák a nitrites kajákat nem úgy dolgozzák fel és árthat. Ma már nagyon sok sz**rt használnak a termelők...
2010. dec. 30. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!