Van aki Hipp-es almával kezdte a kóstoltatást és kihagyta az almalevet?
Jajj Istenem, mar ezen is ossze kell veszni??
Kedves Kerdezo: add neki nyugodtan a Hipp-es almat, nem lesz gagyi gyereked tole ne aggodj. :) En oszinten nem ertem mit kell itt minden szir-szaron igy osszebalhezni. Itt egy konkret kajara iranyulo kerdes volt felteve es mar ott tartunk hogy szar anya vagyok, mert a babam nem a hiperszuper bioalmat eszi, hanem a Hipp-eset. Mi eloszor probaltuk a gyumolcs almat, nem ette meg a fiam, az uvegeset meg igen. Na bumm. Majd kesobb ujra probalkozom, addig eszi az uvegest, nem kell ebbol akkora ugyet csinalni.
Lazitsatok! :) :)
gondolom azért szokott főzni az is, akinek a babója üvegeset eszik...
na min1. alvás van:)
Sziasztok!
Azon senki nem gondolkodott még el, hogy miért ízlik a babáknak jobban a Hipp kaja? Annyira biogyümi, egészséges, adalék és cukormentes! Ha otthon megcsinálod bio gyümölcsből adalék és cukor mentesen, a babák fele szembeköp vele, a fini üvegest meg vigyorogva betömi. A rizstől és a cukortól sem lesz baja a babának, tehát egészséges kaja a Hipp.
Csak azt kell eldönteni, hogy tiszta gyümölcsöt szeretnél adni a kicsinek, hogy megismerje és megszeresse azoknak a természetes ízét,vagy a finomított válltozatot.
Én az idénygyümit natúran készítem neki, így megismeri a valódi ízüket. Ami viszont ilyenkor nem kapható (őszibari, sárgabarack) megveszem üvegesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!