Van aki Hipp-es almával kezdte a kóstoltatást és kihagyta az almalevet?
nem azt mondtam, h ne adjon neki almát, ha már lepontozol legalább olvass előtte!!!!!
BIO almát, annyit írtam. Stimmel????
az íze azért más az üvegesnek, mert nem otthon reszeli a néni, hanem a üzemi eljárással oldják meg. nem azért mert cukor van benne...
azt gondolom nem kell részleteznem, hogy miért ne tescos almát egyenek a gyerekek.
Jah nálatok csak Tesco van, és a piac már nem is létezik???
Ahol 4 db bio almát megveszel 300 Ft-ért.
nem, nincs a közelemben piac, a lgeközelebbi 30 km-re van. anyukám tart biokertészetet, 160 km-re lakik tőlem. így ő ad, mikor otthon vagyunk.
beszélgettél már piacos emberekkel???
aki őszintén elmondja, hogy hányszor permetezett????
de azt adsz a gyerekednek, amit akarsz. úgy, ahogy én is. nem hiszem, h röhej lenne ha vki üveges kaját ad a babájának...
és az sem rossz anya, aki nem bízik meg fűben-fában...
A HIPPES KAJÁTÓL??????
HÁT NE VICCELJ VELEM:))))
Szia!
Szerintem tök jók a Hipp-es kaják, de én úgy vagyok vele, hogy akkor adom ha natúr gyümit nem tudok adni. A kész pürékben nem csak az alma van, hanem tejes kiőrlésű rizs, és cukor is. Egyik összetevővel sincs bajom (a cukorral sem), de az én kicsim is még csak négy hónapos, és én egyenlőre csak gyümölcsöt szeretnék neki adni. Az almát én készítem neki, de mivel az őszibaracknak nincs szezonja üvegesből adom.
na ezt mondjuk kikérem magamnak.
6 hetes kora óta egyedül nevelem, a párom külföldön van, SEMMI segítségem nincs, 3 perc sem 1 nap, amikor leülhetnék. egyedül viszem orvoshoz, egyedül éjszakázom vele ha jön a foga, egyedül vittem a kádját a hálóba teli vízzel mikor még csak pár hónapos volt. csak este tudok szusszanni mikor alszik már... és nem panaszkodom senkinek, hogy nekem milyen ku..a nehéz, pedig hidd el, hogy az...
ennyit a lustaságról...
külföldre költöztünk, nem beszélem a nyelvet (szlovák), így csak oda tudok menni vásárolni, ahol beszélnek magyarul... mert hát az angolt és a németet itt nem nagyon beszéli senki, nem úgy mint otthon. még esetleg próbálkozhatnék az esélytelen hollanddal is a piacon... (ha elutazunk addig).
és fog enni rendes kaját a fiam, amit én főzök, majd akkor, ha eheti azt. addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!