Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki Hipp-es almával...

Van aki Hipp-es almával kezdte a kóstoltatást és kihagyta az almalevet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%

nem azt mondtam, h ne adjon neki almát, ha már lepontozol legalább olvass előtte!!!!!

BIO almát, annyit írtam. Stimmel????

az íze azért más az üvegesnek, mert nem otthon reszeli a néni, hanem a üzemi eljárással oldják meg. nem azért mert cukor van benne...

azt gondolom nem kell részleteznem, hogy miért ne tescos almát egyenek a gyerekek.

2009. márc. 26. 21:52
 12/28 anonim ***** válasza:
35%

Jah nálatok csak Tesco van, és a piac már nem is létezik???

Ahol 4 db bio almát megveszel 300 Ft-ért.

2009. márc. 26. 21:56
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
szia, én is még csak készülök a kóstoltatásra, de a hippes alma mellett voksolok. Az igazi bio alma bazi drága, amit meg a piacon, zöldségesnél veszek abban meg ki tudja milyen vegyszer, permetszermaradványok lehetnek...ami meg a babáknak készül az tuti hogy nem tartalmazhat ilyesmit. Vidéken élek, és az a tapasztalatom, hogy a termelők a szép nagy zöldségre, gyümölcsre mennek mindenféle vegyszerrel akár. Legutóbb a piaci krumplival jártam úgy, hogy gyönyörű szép egészséges volt, csak éppen főzés, sütés után is volt egy kesernyés utóíze....hát vissza is vittem! Azt nem is akarom tudni, hogy mitől....
2009. márc. 26. 21:56
 14/28 anonim ***** válasza:
33%
jól van akkor nőjenek fel a gyermekeink bio konzerven. Szuper
2009. márc. 26. 21:58
 15/28 anonim ***** válasza:
65%

nem, nincs a közelemben piac, a lgeközelebbi 30 km-re van. anyukám tart biokertészetet, 160 km-re lakik tőlem. így ő ad, mikor otthon vagyunk.

beszélgettél már piacos emberekkel???

aki őszintén elmondja, hogy hányszor permetezett????

de azt adsz a gyerekednek, amit akarsz. úgy, ahogy én is. nem hiszem, h röhej lenne ha vki üveges kaját ad a babájának...

és az sem rossz anya, aki nem bízik meg fűben-fában...

2009. márc. 26. 21:59
 16/28 anonim ***** válasza:
36%
csak ne csodálkozz azon, ha gyereked világítani fog a sötétben :)
2009. márc. 26. 22:02
 17/28 anonim ***** válasza:
58%

A HIPPES KAJÁTÓL??????

HÁT NE VICCELJ VELEM:))))

2009. márc. 26. 22:03
 18/28 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Szerintem tök jók a Hipp-es kaják, de én úgy vagyok vele, hogy akkor adom ha natúr gyümit nem tudok adni. A kész pürékben nem csak az alma van, hanem tejes kiőrlésű rizs, és cukor is. Egyik összetevővel sincs bajom (a cukorral sem), de az én kicsim is még csak négy hónapos, és én egyenlőre csak gyümölcsöt szeretnék neki adni. Az almát én készítem neki, de mivel az őszibaracknak nincs szezonja üvegesből adom.

2009. márc. 26. 22:05
 19/28 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk nem a Hippes kajára gondoltam, mert abban nincs tartósítószer, legalább is nincs rá írva. Hanem később, a konzerves gyerek nem fog rendesen táplákozni, és akkor jönnek majd a tartósítószeres cuccok. Nem vagy rossz anya, Csak kényelmes és lusta.
2009. márc. 26. 22:07
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

na ezt mondjuk kikérem magamnak.

6 hetes kora óta egyedül nevelem, a párom külföldön van, SEMMI segítségem nincs, 3 perc sem 1 nap, amikor leülhetnék. egyedül viszem orvoshoz, egyedül éjszakázom vele ha jön a foga, egyedül vittem a kádját a hálóba teli vízzel mikor még csak pár hónapos volt. csak este tudok szusszanni mikor alszik már... és nem panaszkodom senkinek, hogy nekem milyen ku..a nehéz, pedig hidd el, hogy az...

ennyit a lustaságról...

külföldre költöztünk, nem beszélem a nyelvet (szlovák), így csak oda tudok menni vásárolni, ahol beszélnek magyarul... mert hát az angolt és a németet itt nem nagyon beszéli senki, nem úgy mint otthon. még esetleg próbálkozhatnék az esélytelen hollanddal is a piacon... (ha elutazunk addig).

és fog enni rendes kaját a fiam, amit én főzök, majd akkor, ha eheti azt. addig nem.

2009. márc. 26. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!