Van aki Hipp-es almával kezdte a kóstoltatást és kihagyta az almalevet?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:32
1/28 anonim válasza:
En nem Hipp-el kezdtem, hanem kecskemetivel:) Es igen, kimaradt az almale, mert szopizott csak a baba. Amugy alma, krumpli, sargarepa, cekla...igy jottek a kajok. Es voltak a kecskemeti uvegesek is, azokbol tobbfele is persze.
Mennyi idos a babad?
2/28 anonim válasza:
Én is kihagytam mindkét gyerekemnél.Alma és őszibarack volt a kezdet...
3/28 anonim válasza:
Kihagytuk és Hipp-s almával kezdtük
4/28 anonim válasza:
Szerintem inkább rendes almával kezdjél hozzátáplálni, ha gondolod, először csak a levét add, én ezt a lépést kihagytam. Összeaprítod az almát, botmixerrel megturmixolod, és készen is van friss gyümölcs. Egy Hipp alma árából vehetsz 1-2 kg almát, és garantáltan nincs benne semmi hozzáadott anyag.
5/28 anonim válasza:
húúúha. a HIPPben nincs hozzáadott anyag, azért kerül ennyibe, mert bio. azért arra kíváncsi lennék, hogy az utolsó válaszoló hol vesz 250 ft-ból 1-2 kiló bioalmát...
6/28 A kérdező kommentje:
négy hósak múltunk még nem akarok adni neki csak fel akarok készülni, mert már mindenki cseszeget a családból hogy ti már ennyi idősen húslevest ettetek hogy hogy a tiéd még nem kap semmit, bár ez engem nem érdekel, csak szeretnék felkészülni, köszi a válaszokat. azért kérdeztem mert az alma nálunk nem fogy semmi formában, nem szeretjük és azért a két kanál léért nem pocsékolnék egy egészet, viszont a hippes alma finom, ha hagy belőle megeszem:-)
2009. márc. 26. 21:10
7/28 A kérdező kommentje:
ja és jön a foga és nem tudom hogy fogjuk bírni a szopit:-)
2009. márc. 26. 21:16
8/28 anonim válasza:
Szerintem, inkább igazialmát adjál neki. Nem értem, hogy mostanában, miért adnak az anyukák ennyi konzervet a gyereküknek, mikor egész nap otthon vagyunk és ré érünk, hogy 20 perc össze dobjunk neki valami hamit. Ezért lesz az, hogy az anyuka főztjét nem fogadja el a baba, mert nem azt szokja meg. Ez felháborító. Hippes almalé, röhej....
9/28 anonim válasza:
jah és ha nincs semmi hozzá adott dolog a Hippes cuccban, akkor, hogy hogy nem ugyan azaz ize, mint az igazi almának, ami nektek már gagyi.
10/28 anonim válasza:
szia! én a kész hippes alma mellett döntöttem. mert bio és alacsony a savtartalma. később "sima" almát kap majd, de kezdésnek nem adok. nekem is sok a savam az almától és bukós a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!