Ha 11hónapo babának 4-6-8hónapos kornak megfelelő üveges ételt adok, azzal nem lak jól?
ha kizárólag üvegeset adsz, akkor nem elég tápláló. érdemes nézni a kalória táblázatot. 60 fölött jó. ha ebédre valami tartalmasat adtam, akkor vacsira már csak könnyű zöldséget szoktam. ha viszont az ebéd nem volt túl tápláló, akkor vacsira adok magasabb kalóriásat (pl.gesztenyés/sütőtökös ételt.)
nem tudom, merre laksz, Rossmannban, Auchanban is 250-280Ft közt vannak a 8-11hós bébiételek, a 220g-osak.
amúgy a 4-6 hóst is adhatod, de dúsítsd pl. sajttal, túróval, olivaolajjal, husival, gesztenyével...
annyit adj amennyit kér! ha gond az anyagi, én úgy számolom, hogy mióta főzök neki jobban jövünk ki.
amúgy a babám mikor 7 hónapos volt 2 üveg 6 hónapos babakaját evett meg ebédre.
igen,ritkán i
én is kifogok jó akciókat,be is szoktam olyankor tárazni neki,de van hogy már elfogynak mire odaérek...ő rengeteget eszik/enne,és sose jelzi hogy elég,szóval akármennyit megenne,akkor 2üveget fogok neki inkább adni.
Üvegből adod neki v kiöntöd tányérba? Sokaknál bejön, h a főzött ételt berakják az üvegbe és már azt is hiszi, h bébikaja. De ha nem jön be tényleg keverj bele neki apróságokat, v főzz ugyanolyat, mint amit adsz neki és keverj össze egy kicsit az eredetivel, aztán egyre többet keverj a sajátból. Ezek szoktak bejönni, érdemes kipróbálni sztem:)
14 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!