Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » BabaCo csípőülőke? Van valakin...

BabaCo csípőülőke? Van valakinek? Hasznos? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Most láttam, hogy már ilyen is létezik. Megnéztem az oldalukat, de nincs ár feltüntetve. Kiváncsi lennék valakinek bejött e, vagy ez is csak amolyan..."vedd meg" cucc, újdonság, de aztán nem is használja az ember.
2011. jún. 29. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt találtam a google-ben: [link]

De azt hogy jó vagy sem nem tudom mert nekem nem volt ilyen.

Igazából a képek alapján nem is értem, hogy kell ezt használni.

2011. jún. 29. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. még ezt találtam, de itt drágább: [link]
2011. jún. 29. 15:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát ez nem olcsó. Még jó, hogy lehet kapni! :)))

Köszi

2011. jún. 29. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez is egy újabb "anyuka! ha ezt nem veszed meg, lemaradsz valamiről!" dolognak tűnik... 4 gyereket neveltem már fel, bizony, cipeltem is őket, ha kellett, de ilyesmi nélkül is megvoltunk :) Úgy gondolom, épp a főzés olyan dolog, hogy olyankor ne legyen a gyerek a kezünkben, mint a képen.
2011. jún. 29. 20:52
 5/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 2 hónapja vettem egy BabaCo csipőülőkét. És azóta minden nap használom. Nekem nagyon sokat segített, halàs vagyok a baratnőmnek, aki ajànlotta, mert azóta nem fáj a hátam és a derekam. Szerintem szuper találmány. Mi nagyon ki tudjuk hasznalni, a nagyi is ezt hasznalja. Én nagyon meggondolom, hogy mire adok ki penzt, mert rengeteg fölösleges dolog van, amiket az anyukaknak arulnak.... De ez az egyik legjobb es leghasznosabb dolog amit csak vehettem. Tényleg mindenkinek ajánlom. Akciós kóddal ráadásul meg 15% kedvezményt is adtak és másnapra házhoz is hoztak. Én itt vettem www.BabaCo.eu

Ha esetleg megtalálom a kódot, amivel akciósan lehet vásárolni, megírom... Kati

2011. aug. 13. 11:54
 6/6 anonim válasza:

Én is vettem és nagyon praktikus találmány. Mi a csatos hordozót kinőttük, kisfiam már nyugodtan járkál, szaladgál, és nem igazán akar már hordozóban lenni.

Amikor viszont elfárad vagy egyszerűen besűrűsödik a tömeg, ami így zavarja, egyszerűen felkapom és megyek vele, akár sokat is, mert nem érzem az iszonyatos hátfájdalmat, amit előtte.

Így még csak nem is kell a szokásos szöveget mondanom a gyerkőcnek, hogy jöjjön a saját lábán, mert már nehéz és nem tudom vinni...

Szóval csak ajánlani tudom. Én itt vettem:

[link]

2013. jún. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!