1 éves babának milyen a napirendje?
Szia, mi is reggel 7 kor kelunk akkor iszik 210 ml tejcsit,8kor reggelizunk ilyenkor 1szelet valamilyen kenyer, jatszunk es 10-11 kozt alszik ugy 2 ora hosszat. Ebed 1 orakor majd jatszunk es takaritunk kozosen. 3 kor irany a jatszoter es 4 orakor joghurt gyumivel, utanna egy fel ora alvas. Este 7 kor vacsizunk altalaban ebed maradeka vagy tejbegriz vagy valami tejesfele aztan furdes es 8 kor alvas de csak 180 ml tejcsi segitsegevel annelkul nem alszik el es meg cumisuvegbol:(
Nagyjabol ilyen a napunk de szegenykemet megteveszti a bolcsi ahova 2 napot jar egy heten es ott csak egyszeri alvas van az pedig ebed utan van fel 1 kor es igy delelott nyugoskodik ott. Emiatt at kellene szoktatnom nekem is az ebed utani alvasra de idaig nem sok sikerrel jartunk ugyanis nagyon nyugos az almossagtol es idom nincs egesz delelott cipelni es hallgatni ahogy szenved mert akkor nincs ebed. Szoval nekem is igy kenyelmes ha van delelotti alvasa:) mert igy ebed es rend van. De en ugy gondolom hogy ezt o donti el hogy mikor van szuksege ra elvileg mi sem tudunk aludni ha koteleznek ra es nem esik jol? De az teny hogy sosem volt gondunk az alvassal es nem is akarom elrontani azzal hogy eroltetek valamit. Remelem ilyenekre voltal kivancsi es nem feleslegesen irtam:)
Szia!
1éves 2 hetes a kisfiam.
Reggel 8kor kel.
Fél 9kor tej a reggeli.
séta, játék
Tízórai nem mindig van, de ha igen, akkor gyümi vagy joghurt.
11től alszik másfél-2 órát.
1kor ebéd, főzelék.
séta, játék
uzsonna 4-fél 5, gyümölcs, vagy tejpép
fél 6tól alszik 7ig
játék
8kor fürdik
fél9 vacsora
9 alvás reggelig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!