Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22 hónapos babád este hogy...

22 hónapos babád este hogy alszik el, mi a menet fürdés után?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
23,5 hós a kisfiam.Fürdik,bepelusozom,felöltöztetem,ő egy ilyen kispárnával alszik,azt megkapja,iszik egy kis vizet még,leteszem,betakarom,odabújva mesélek neki egy egész rövid kis mesét,puszi,szeretlek.kimegyek és kb, 10 perc múlva alszik.
2011. jún. 28. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Megtörülközünk, aztán megmossa a fogacskáját, majd elbúcsúzunk a játékaitól, apától, leteszem és kijövök. Elalszik szépen egyedül.
2011. jún. 28. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
24 hónapos, azért leírom. Mikor indulunk fürdeni 8-fél 9 körül, már mondom neki, hogy este van, álmosak vagyunk, megyünk pancsolni. Közben még játszunk a vízben, masszírozom, fogmosás. Törölgetem ls duruzsolok neki, hogy milyen napod volt, mik történtek ma, megyünk, kapsz szép pizsit, megnézzük a pizsamáján, kivel fog aludni. Két kedvenc dala van, azokat eléneklem, miközben pelust, pizsit kap, közben fokozatosan lejjebb veszem a lámpát. Fölveszem, magamhoz ölelem, megitatom még vízzel pohárból, aztán leteszem hasra, úgy alszik. Van, hogy dünnyög, meg magyaráz, de csak akkor megyek be, ha hív.
2011. jún. 28. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Fürdés 7 körül, aztán játék 8-9-ig.
2011. jún. 28. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogmosás, tejivás közben megnézünk egy keménytáblás verses könyvet, majd fél 9-kor villanyoltás, és alvás.Ott vagyok mellette, míg el nem alszik.
2011. jún. 28. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Fürdés után megissza 21 hónapos kisfiam a tejitalát, aztán felöltöztetjük, az ölembe ültetem, és valamelyik leporellóját elolvassuk esti meseképpen. Azokat szereti a legjobban, aminek a végén elmennek az állatok is aludni. Apa bejön utána, lekapcsolja a villanyt, berakja a kis tököst az ágyba, miután megpuszilgattam egy kicsit, aztán kijövünk tőle, és elalszik egyedül (nálunk fogmosás fürdés közben van, csak így hajlandó, de iszik vizet éjjel, így azért nem áll a szájában a cukros lötty).
2011. jún. 28. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
22 hónapos kisfiam 8-fél 9 körül pancsizik kb 15percet,fogat mosunk,megtörölközünk,pelus,ruci,esti puszi mindenkinek és elfektetem,simogatom,énekelek neki kicsit,ott ülök mellette amíg elnem alszik :) Nekünk ez az esti rutin bárhol is alszunk..mamánál roknoknál és nincs semmi gond,reggelig alszik.
2011. jún. 28. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
21 hónapos a fiam.este hétkor fürdi,utána még egy kis játék hármasban,tejital ivás.majd elköszön az apjától,átviszem,beteszem az ágyába.ő mondja hogy jó éjt,integet én is, és kijövök.két perc múlva hív,anya gyeje,bemegyek,közli,hogy teját(így j-vel,ami nem is tea,mert csak vizet iszik,de tejának hívja.)még iszik egy kicsit,visszafektetem,megint integetés,jó éjt és utána alvás reggelig.
2011. jún. 29. 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Kislányom 21 hónapos. Fürdés után szopizik, majd beteszem az ágyába, elköszönök tőle, ő hasra fordul, és elalszik. Néha még kikéreckedik egy kicsit, de utána ugyanúgy visszateszem, és akkor már elalszik.
2011. jún. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!