Létezhet olyan hogy nincs a babáknak hüvelynyílásuk?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 14:08
11/19 A kérdező kommentje:
Igen sudocremet használtam. Nagyon remélem hogy ott van neki az a nyílás csak én nem látom.
2011. jún. 28. 14:35
12/19 anonim válasza:
Szia! Én ismertem egy 14 éves lányt akinek nem volt hüvelye, születési rendellenesség miatt. Műtéttel képeztek neki a doki a Szent István kórházban dolgozott akkoriban, nem volt mindennapos műtét. Amiről itt a többiek írnak az egy kicsit más, nekem is össze volt nőve a hüvelyem 14 évesen nyitották meg. Úgy vették észre, hogy nem jött meg a menstruációm, ha nem látod a hüvely bemenetet okvetlenül vidd el orvoshoz! Bár gondolom úgyis viszed!
13/19 anonim válasza:
A sudocreamtől gyakran előfordul, hogy összenő. Sajna szét kell választani de azért ez nem olyan nagy probléma. Nem szabad a nunijába kenni és amúgy is csak nagyon vékonyan szabad használni ezt a krémet mert erős.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. jún. 28. 14:43
15/19 anonim válasza:
Nalunk a doki minden honapban megnezte. A hatodik honapban nott ossze neki hartyakent. Nem vettem eszre, nem huzogattam szet a nyilast. Gyermekgyogyasz egy mozdulattal egy vakuumos pici valamivel szetnyitotta. Azt mondta, idoben jottem, mert ha vastagabb a hartya, muteni kell. Tudod, ott a hugycso, a pisi nem tud kijonni rendesen, ott begyulkadhat, stb. Ezert en azota huzogatom mindig szet neki.mar okosabb vagyok.
16/19 anonim válasza:
Én mindig széthúzom neki megnézem minden oké e, nincs e krém vagy egyéb a punciban vízzel jól ki szoktam mosni. A hüvely összenövés nem kellemes dolog az én időmben nem voltak még ilyen krémek mégis összenőttem az teljesen más mintha nincs hüvely nyílás.
17/19 anonim válasza:
Úgy is lehet ellenőrizni, hogy nincs-e összenőve, ha egy fültisztító pálcikát párszor végighúzol a punciján a szeméremajkainál.
18/19 A kérdező kommentje:
Az este megnéztem neki megint de nincs nyílás. A doktornőnk csak augusztusban lesz mert nyaralni van a védőnőnk meg elment szülni és aki helyette van azt nem ismerem. Nem baj ha csak augusztusba viszem orvoshoz???
2011. jún. 29. 09:44
19/19 anonim válasza:
Hát de!
Az egyik válaszoló írta,hogy mondta neki a doki,hogy ha később viszi a lányát,akkor már műteni kell.
Menj csak el az új védőnőhöz és mutasd meg neki.
Augusztus még nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!