Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyum mesélte, hogy a rádióban...

Anyum mesélte, hogy a rádióban hallotta, hogy egy nőt elfogtak a rendőrök, mert anyatejként árult tehéntej+tápszer keveréket.. Mit szóltok hozzá? Én teljesen el vagyok képedve!

Figyelt kérdés
Nem tudom hol, nem hiszem, hogy Mo-n történt, de elképesztő.... Egy 4 hós kisgyerek kapott belőle, valami baja is lett.... Gondolom tejallergia. Totál kibuktam ezen, hogy lehet ilyen valaki?
2009. márc. 26. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
14:16-os vagyok. Még gyűjtőállomásról sem szereznék a babámnak anyatejet, nem egy ismerősnőm adja be simán a sajátját úgy h dohányzik. Ezt se nagyon ellenőrzik.
2009. márc. 26. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Ez felháboritó dolog és biztosan megkapja érte a büntetését!!! Azoknak a válaszolóknak üzenném akik felvannak háborodva azon, hogy miért nem anyatejgyüjtőállomáson veszik sokan a tejet, hogy sajnos nem mindenki tud ott hozzájutni! A babám születése óta tápszeres pótlást kapott, 3 hetes koráig tudtam szoptatni utána nem. Mikor megkérdeztem szinte felháborodtak, hogy mit gondolok én , a babám 4400g-mal született...a koraszülött és kissulyú babák vannak elönyben .És bizony megfordult a fejemben, hogy innen a faluból veszek át anyatejet egy anyukától, mert neki sok volt.De bevizsgáltatva nem volt. Végül nem vettem, mert addigra nem volt felesleges.De eszembe sem jutott, hogy becsaphat...függetlenül ettől ez az eset elgondolkodtató és tanulságos!
2009. márc. 26. 14:21
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

14:10es vagyok. 14:16os válaszoló kérdését nem értem. akkor lehet, h így kellett volna mondanom: látszik, hogy a balkánon élünk:))

így??? :))))

2009. márc. 26. 14:24
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
ja és azok akik igy fogalmaznak, hogy "primitiv" és, hogy" megrugdosnám azokat" ..akik vesznek anyatejet...ez benneteket is minösit!!! Ellehet normálisan is mondani a véleményeteket!!!elözö voltam...
2009. márc. 26. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:
14.21-es és 14.25-os vagyok nem az elözö bocsi..
2009. márc. 26. 14:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

babám 5 hónapos volt, addig csak szopott, de akkorra kezdett csökkennni a tejem, pótlásra volt szükség (nem nagy mennyiségre, csak napi kb. 1-2 decire)

amikor a dokim megkérdezte, hogy kérek-e anyatejet(állomásról venni), egyértélműen azt mondtam, nem. inkább a tápszer.

indokom: volt egy cigányasszony ismerősöm, anyatej-adó. hát, mit mondjak, koszos volt, cigizett, el tudom képzelni, milyen körülmények között fejte, tárolta a tejet. a tejbe kiválasztódó nikotinról, meg ki tudja miről nem is beszélve.

szóval erre az ismerősömre gondolva, semmi bizodalmam nem volt a lefejt-leadott tej iránt.

2009. márc. 26. 14:35
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

megnyerő a drága...

2009. márc. 26. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Biztoan megkapják mindketten a büntetésüket. Meg is érdemlik.

Nekem is eszembe jutott a múltkori kérdés, és is azt mondtam, hogy nem adnám, persze lepontoztatok. És ha neadj isten ilyen ad el anyatejgyűjtőnek. Komolyan mondom felháborító!

A másik. Épp az előbb olvastam egy kérdést, ahol valaki azt kérdezte hogy nem megfelelő anyagi helyzettel, mejen-e babát vállalni. Na tessék. És ha nem lesz elég teje, nem tudja megvenni a tápszert, vagy az anyatejgyűjtőtől sem kap, akkor majd ő is az utcáról veszi?

Gondolom az itt szóban forgó anyanák sem volt a legjobb anyagi helyzete és inkább innen vette meg, mert olcsóbb volt, mint egy doboz tápszer. Azt viszont nem vonom kétségbe, hogy a legjobbat szerett volna a babának, de azért gondolkozhatott volna egy kicsit.

2009. márc. 26. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:
14.52-es vagyok. Most olvastam el a cikket. Visszavonom a rosszindulatú megjegyzéseket. De akkor is inkább a tápszer, mint egy bevizsgálatlan anyatej.
2009. márc. 26. 14:58
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
14,25-nek üzenem, hogy azért írtam hogy primitív mert annak gondolom az ilyen nőt. És igen megrugdosnám mert nem igaz, hogy valaki ennyire nem tud átgondolni dolgokat. Nem játékbabáról van szó, hanem egy hús vér kisemberről. És még az ilyennek van gyereke. Számomra vérlázító hogy megtörténhet ilyesmi a mai civilizált világban. Az meg hogy milyen formán mondom el a véleményemet az én dolgom. Ha neked nem tetszik hát ne foglalkozz vele. Nem fogok jópofizni és finomkodni sem a te érzékeny lelked kedvéért. Tehát továbbra is tartom a véleményemet az üggyel kapcsolatban. És igen primitívnek tartom a szóbanforgó gyermekes nőt. Akit szándékosan nem neveztem anyának. Mert szerintem nem az.
2009. márc. 26. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!