Anyum mesélte, hogy a rádióban hallotta, hogy egy nőt elfogtak a rendőrök, mert anyatejként árult tehéntej+tápszer keveréket.. Mit szóltok hozzá? Én teljesen el vagyok képedve!
14:10es vagyok. 14:16os válaszoló kérdését nem értem. akkor lehet, h így kellett volna mondanom: látszik, hogy a balkánon élünk:))
így??? :))))
babám 5 hónapos volt, addig csak szopott, de akkorra kezdett csökkennni a tejem, pótlásra volt szükség (nem nagy mennyiségre, csak napi kb. 1-2 decire)
amikor a dokim megkérdezte, hogy kérek-e anyatejet(állomásról venni), egyértélműen azt mondtam, nem. inkább a tápszer.
indokom: volt egy cigányasszony ismerősöm, anyatej-adó. hát, mit mondjak, koszos volt, cigizett, el tudom képzelni, milyen körülmények között fejte, tárolta a tejet. a tejbe kiválasztódó nikotinról, meg ki tudja miről nem is beszélve.
szóval erre az ismerősömre gondolva, semmi bizodalmam nem volt a lefejt-leadott tej iránt.
Biztoan megkapják mindketten a büntetésüket. Meg is érdemlik.
Nekem is eszembe jutott a múltkori kérdés, és is azt mondtam, hogy nem adnám, persze lepontoztatok. És ha neadj isten ilyen ad el anyatejgyűjtőnek. Komolyan mondom felháborító!
A másik. Épp az előbb olvastam egy kérdést, ahol valaki azt kérdezte hogy nem megfelelő anyagi helyzettel, mejen-e babát vállalni. Na tessék. És ha nem lesz elég teje, nem tudja megvenni a tápszert, vagy az anyatejgyűjtőtől sem kap, akkor majd ő is az utcáról veszi?
Gondolom az itt szóban forgó anyanák sem volt a legjobb anyagi helyzete és inkább innen vette meg, mert olcsóbb volt, mint egy doboz tápszer. Azt viszont nem vonom kétségbe, hogy a legjobbat szerett volna a babának, de azért gondolkozhatott volna egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!