Melyik a létező legjobb, nem tehéntej alapú tápszer?
Annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy az anyuka ne menjen el: nagyon is elmehet, ha akar, semmi sem írja elő, hogy egy fél éves gyerek mellől nem szabad elmozduni egy estére! És amennyire én értettem, az anyuka egyáltalán nem akar "átállni" tápszerre, az volt a kérdés, hogy egy alkalommal mit adjon anyatej helyett! Meg nem tudom érteni az olyan szülőket, akik még egy másodpercre sem szakadnak le a gyerekről, nincs egy percük kettesben az apukával, és ha valaki "erre vetemedik", azt jól leírják!
Kedves kérdező! Szerintem nyugodtan menj csak el, mindenkinek jót fog tenni, ha egy estét kikapcsolódsz, főként a házasságodnak, a lekivilágodnak! És a fél éves gyerekednek semmi baja nem lesz, ha egyszer a nagyamam vigyáz rá három óra hosszát, és anyatej helyett sinlacot vacsorázik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!