Melyik a létező legjobb, nem tehéntej alapú tápszer?
Figyelt kérdés
Ha a pénz nem számít...2011. máj. 7. 08:20
11/13 A kérdező kommentje:
Jaj, de aranyosak vagytok, hogy megvédtetek! :) Dehogyis akarok átállni tápszerre, tényleg csak egy estéről lenne szó, és nem is lesz belőle rendszer! Csak már kicsit hiányzik a meghittség Apával... Szeretnék sokáig szoptatni, de szerintem is belefér nagy ritkán egy-egy ilyen este. A Sinlacnak már utána is néztem és jól hangzik, köszönöm szépen a válaszokat!
2011. máj. 7. 15:42
12/13 kicsiszolo válasza:
Szia, ha a családban volt tejfehérje érzékenység akkor csak speciális tápszert válassz. Ezek ezt orvos írja föl receptre. Ilyen a Milupának van és a Nutriciának. A legjobb az aminosav alapú Neocat ezt a Nutricia forgalmazza.
A Sinlac nem tápszer hanem inkább pép. Hozzátáplálásnál javasolt az adása.
13/13 anonim válasza:
Igen, olyan szempontból pép, hogy kanállal kell adni.De olvassátok már el a Sinlac dobozán elöl piros betűkkel mi van írva!Speciális-gyógyászati célra szánt- TÁPSZER!!!!!!!!!Nekem is ezt kellett adnom amikor allergia gyanús volt a lányom, és első körben ezt írta fel a doki.Annyi, hogy nem cumisüvegből adod, hanem kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!