Anyum mesélte, hogy a rádióban hallotta, hogy egy nőt elfogtak a rendőrök, mert anyatejként árult tehéntej+tápszer keveréket.. Mit szóltok hozzá? Én teljesen el vagyok képedve!
Figyelt kérdés
Nem tudom hol, nem hiszem, hogy Mo-n történt, de elképesztő.... Egy 4 hós kisgyerek kapott belőle, valami baja is lett.... Gondolom tejallergia. Totál kibuktam ezen, hogy lehet ilyen valaki?2009. márc. 26. 13:52
1/21 anonim válasza:
Hát én biztos nem vennék akárkitől tejet a babámnak...
2/21 anonim válasza:
de Mo.-on történt! tudod, itt bármi megtörténhet...sajnos.
3/21 anonim válasza:
Szerencsére egyre több emberhez eljut a hír, hogy csak anyatejgyűjtő állomásról bevizsgált tejjel nincs biztosan. Milyen primitív lehet a nő aki ilyet árul, remélem feljelentik.
4/21 anonim válasza:
Én is hallottam.Hát, sok embert vonz pénz, és képes úgy is hozzájutni, hogy mást becsap, illetve valamilyen formában árt neki. Dehogy egy(vagy több) kisbaba életével és egészségével játszani... Nem akarom trágár szavakkal illetni a nőt, nem vagyok az a típus.És nem szoktam átkozódni meg rosszat kívánni másnak,de remélem most mélyen magába néz és elgondolkozik a tettén.Azért tényleg hihetetlen mire képes pár ember a pénzért...
5/21 anonim válasza:
és milyen primitív, aki ilyet vesz! és nem anyatejgyűjtő-állomásról szerzi be.
6/21 anonim válasza:
én azért azt az anyát is elővenném, aki nem hivatalos helyről vesz anyatejet. hogy merészel játszani a babája egészségével!
7/21 anonim válasza:
emlékeztek a múltkor volt 1 kérdés, hogy elfogadja -e az anyuka a nem bevizsgált anyatejet. sokan mondták, hogy persze... én azt mondtam, hogy ne... sosem lehet tudni... és tessék... sajnos tényleg mintha a balkánon élnénk. elképesztő. én csak azt nem értem, hogy miért néhány hetes/hónapos picik életével kell játszania pár ezer szaros ft-ért.
akkor áruljon inkább zoknit v kínais cipőt, vagy amit akar, ha itt már mindent lehet...
8/21 anonim válasza:
Balkánon?! Már ne haragudj, de hol is történt az este? Magyarország...
10/21 anonim válasza:
Egyet értek a 14,10-es válaszolóval. Pontosan nekem is az a múltkori kérdés jutott eszembe ugyanis és nagyon elleneztem, hogy elfogadja az anyuka az anyatejet, sőt az anyatejgyűjtőből valót is mert ki tudja ki mit eszik iszik és ott is összeöntik a különböző anyatejeket. Akkor én mindennek el lettem mondva ott pedig csak jót akartam amikor azt írtam hogy inkább tápszert adjon a babának és abból is a jóminőségűt ami ugyan drágább de szerintem nem azt kell nézni. Erre tessék. Itt az eredmény. Emberek ilyenre képesek. De azt az anyát is jól megrugdosnám aki a gyerekének ilyen módon szerez táplálékot. Undorító emberek vannak ebben az országban. Kíváncsi lennék milyen következményei lesznek az ügynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!