Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikortól szoktatja a...

Ki mikortól szoktatja a babáját kiságyba?

Figyelt kérdés
Nekem eddig nem sikerült. Cicin alszik el, és ha felemelem, hogy a kiságyba tegyem felébred és sír. Lassan 4 hónapos lesz.
2009. márc. 26. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk kezdetektől ott alszik.Mondjuk Ő sosem aludt el cicin,max.pihent és folytatta,utánna büfi volt.Szopi után nem szokott büfizni?5 hónapos lesz.
2009. márc. 26. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Lassan mi is 4 hósak leszünk.

Szüntelenül próbálom kiságyba tenni, de csak járkálásra alszik, különben nem vesz levegőt úgy sír.

Én nem tudom letenni, a játszón is van egy anyuka a 13 hónapos lánya cicin alszik el és azt mondta hiába próbálja úgy mint a fiánál, ennél a gyereknél nem lehet.

Hát ezt letudtam az én fiam sétálva alvó, csak nem tudom meddig bírom el.

Esetleg várj még mélyebben alszik ésutána tedd le, vagy ne is hagyd elaludni és ugy tedd le.

Sajnos ha ehhez szokott, akkor vagy drasztikus leszel, vagy nyugodt maradsz mint én és folytatod ami eddig volt.

2009. márc. 26. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Mondjuk én nem is hagytam sosem,hogy elaludjon a cicin,mert hasfájós volt ,úgyhogy szigorúan büfi próbálkozás volt szopi után.
2009. márc. 26. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem harom hetes a babam, de sose "szokott" kiságyba, egyszeruen az volt a helye mindig. egyszer ketszer aludt rajtam, amikor fáj a pocija, vagy köztünk, de a kiságy a helye, és neki is az a termeszetes, ha ottalszik.
2009. márc. 26. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Kezdetektől fogva a kiságyában alszik.Szopi után büfizés,az mindenképp kell,még ha fél órába is telik!!Utána tuti el alszik a helyén.Nem jó valóban,ha cicin alszik el,de az én kincsem is elalszik rajta 10 perc után,kicsit megmozgatom,majd újra szopi,és miután végzett,akkor büfi,kicsit járkálok vele én is,és leteszem.Pár perc és már alszik is. :)

Imádni való kis Lurkó!:)))

2009. márc. 26. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk addig nem akart a kiságyában aludni, amíg a saját szobájában volt az ágya. Áttettük a hálószobába, a mienk mellé, azonnal megszűnt minden cirkusz! Szorosan mellettem van az ágya, így ha bármi baja van, csak átnyúlok hozzá a rácson keresztül, és megsimogatom.

Az enyém is elalszik a cicin, de utána még járkálok vele a vállamon, amíg büfizik. Ezután gond nélkül le tudom tenni az ágyába.

2009. márc. 26. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló volt a menetrend, aztán mikor 3 hós korában azt mondtam, hogy most vagy soha. Este 8kor cici, büfi, majd séta a sötét szobában. Én adtam neki a szoktatós napokban kb egy hétig Viburcolt, ami segítette az elalvást. Mikor kézben elaludt, leraktam és 2-3ig nem is kel. Akkor azonban besírja magát közénk, most épp ez van napirenden..:-)
2009. márc. 26. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már a kórházban sem sikerült az ágy melletti "kosárba" elaltatni. A mellettem lévő ágyakon horkoltak a kismamák, és a "kosárba" szundizott a babájuk, én meg egész éjjel virrasztottam a kisfiammal. Már sokszor átalussza az éjszakát, de mostamában egyszer-kétszer felébred.
2009. márc. 26. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!