Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért változott majdnem 180...

Miért változott majdnem 180 fokot az alvás?

Figyelt kérdés

Kisfiam nyolc hónapos!Egészen kb másfél héttel ezelőttig ha álmos volt letettem,s egy nyafi nélkül elfordult és aludt is.Mindenki csodálkozott,h milyen ügyesen alszik.Kb másfél hete visít minden lefekvéskor.Sokszor felveszem,megnyugtatom, s csak nagy nehezen alszik el.Mitől változott meg? Valamit elrontottam.Elég nyűgös is mostanában.

Sajnos egy hete legurult az ágyról.Az oldalára esett,a feje is koppant egy kicsit.Nem hányt,nem lett aluszékony, ugyanúgy mozog.Dokinénivel telefonon beszéltem,azt mondta,h szerinte nem kell aggódni,ha ezek a tünetek nincsenek.Szerinte a Kisgyerekek nagyon sokat kibírnak.

De akkor mitől lehet a nyűgösség és a nehezn "elalvás"?Kicsit meg vagyok ijedve.

2009. márc. 26. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor legurult az ágyról akkor aludt? Lehet azért fél elaludni. Az én kislányom is elejétől fogva jól aludt, de azért voltak hullámvőlgyek. De ha eddig nem szokott hozzá, hogy kiveszed akkor most se szokasd rá. Olyan elaltatást találj ki, amit ha megszokik nem fogod később megbánni. Szóval érted?
2009. márc. 26. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Hát megnyugtatlak nem vagy egyedül.:) A kisfiam vasárnap lesz 9 hónapos és kb. 2 hete ugyanezt csinálja, előtte meg úgy mint a te babád szépen oldalra fordult és aludt is! Mostanában meg a karomban alszik csak el. Meg annyira anyás lett, ha éjszaka felébred senki nem jó neki csak anya. Ja és már 1 hónapja végigaludta az éjszakát is, most meg megint 1X felkel, de nem éhes csak úgy, bár gondolom a foga is kicsit kínozza,mert most jön a negyedik. Én úgy gondolom, hogy életkori sajátosság ez náluk.
2009. márc. 26. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a leeséstől ijedt meg. Majd elfelejti idővel. Nekem is nagyon jó alvó a lányom, már 2 éves. Bármikor is hasonlókat művelt a két év alatt, mint a kisfiad, annak oka volt. Általában azért sírdogált, mert beteg lett. Már tudtuk, hogy ha este nem alszik el magától és sír, akkor pár nap és hűtőfürdő, orrszívó stb. A másik ok pl mostanában volt, hogy megijedt valamitől és nem akart este a szobában maradni. Pár nap velünk alvás után újra visszaszoktattam. Mivel jó alvó és a fiad is az, szerintem nálatok is átmeneti állapot ez.
2009. márc. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!