5 és fél hónapos kisbabánál hogyan alakítsam a hozzátáplálást? Gyümölcsöt már kap.
Figyelt kérdés
Gyümölcsöt kap tízóraira, aztán iszik egy kis tápszert még. Mikor kezdjek el kóstoltatni Vele újabb ízeket: zöldséget, tejpépet? Ti hogyan léptetek tovább?2011. jún. 27. 15:55
1/4 anonim válasza:
mi korán kezdtük a kóstolást, 4 hónapot még nem tölötte be, alma, banán,őszi, üveges szilva, ezeket ette.akkor még tízóraira, de azmár nincs, délután 3-4 között eszi a gyümit. Szóval még nem váltottuk ki az étkezést, és megkostóltuk a sütőtököt, krumpli,(ezt a gyümikkel is)répa. Ezeket ettük 1 hónapig, szinte mindent mindennel :)))ezekkel kezd szerintem
2/4 anonim válasza:
ja most 6 hónaposak múltunk, és már csak kétszer eszik tápot, reggel este
3/4 anonim válasza:
Az én kisfiam 5.én lesz 5 hónapos. Mi 4 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást. Először sós vízben főtt krumplit adtam neki anyatejjel, hát nem kellett neki. Aztán másnap sárgarépát kapott levessel felengedve és nem tudtam elég gyorsan adni :) Már eszik zöldbabot (sárgát és zöld hüvelyűt is), és már turmixoltam hozzá csirke mellet is, ma meg főtt tojássárgáját. Nagyon szereti. A következő a tök lesz, amint beérik a kertben. Gyümölcsök közül kapott már meggyet, málnát, őszibarackot.
Egyébként én úgy csináltam, hogy hetente vezettem be egy-egy új ízt. Most már egész jól tudom variálni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2011. jún. 28. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!