Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek jó ötlete...

Van valakinek jó ötlete altatással kapcsolatban? Segítségre lenne szükségem!

Figyelt kérdés

Kisfiam 6 hetes. Amióta hazajöttünk a kórházból iszonyú rosszul lehet elaltatni. Egyszerűen már nem tudom hogy mit találjak ki. Napközben se egyszerű, van akkor is hogy egy órát kell altatni, de az esték... Fél 8-kor fürdetés, utána cici. Aztán jönne az alvás. De nagyon nem megy. Még nem volt olyan nap, hogy 11 előtt elaludt volna. Éjfél körül dől ki. Hasfájósnak hasfájós, de 10től éjfélig már nem sír. Csak nem csukja be a szemeit, olyan mintha nem lenne fáradt, pedig biztos hogy az.

Amiket már kipróbáltunk:

- ringatás

- mellkason alvás

- nagyágyban elalvás simivel (utána átrakás) éjfél körül ez szokott bejönni

- hajszárító, porszívó

- kiságyában simi

Párszor sikerült már fél 10 fele elaltatnom, de akkor 10 kor felkelt és sírt éjfélig.

Valami ötlet? Már azon gondolkodtam hogy esetleg térjek e át a háromóránkénti etetésre, hogy rendszer legyen a pici életében? Mert most igény szerint szoptatok. Vagy mit kéne tennem? Köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 27. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet, nálunk volt így, ilyenkor mégis leraktam és csodák csodájára elaludt. Hát kitartás, magamnak is ezt mondom:)!
2011. jún. 28. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!