Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csökkentsem a szopizását?

Hogyan csökkentsem a szopizását?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves.Nagyon szopis.Még napi 5-ször szopik.Szeretném csökkenteni napi 3-ra.De inni meg nehezen iszik mást.Éjjel is ha felkel cici kell neki.Valaki hasonló helyzetben?
2011. jún. 27. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én ezt nem tartom soknak. Nálunk is simán volt ennyi mindhárom gyereknél, sőt!Ha nagyon szopis, akkor egyszerűen nem fog menni, hanem biztos, hogy sok sírás árán. Próbáld meg napközben elterelni a figyelmét, de szerintem nem igazán megy még, mert még elég pici.
2011. jún. 27. 13:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

1 évesen nekem is 4*-5* szopizott még!Plussz éjjel!

Én kb 16 hós korától mondom neki éjjel hogy a cici alszik,majd reggel ébred és akkor lehet bekapni! :) De ezt is este kell neki elmagyarázni először,kb egy héten keresztül!De még ehhez 1 évesen szerintem kicsik!

A nappalit meg próbáld meg, hogy kajával kínálod!Nkem 19 hós most és még sokszor ha éhes akkor is a cicire mutat, de ha mondom hogy hozhatom az ebédet (mondom hogy mit) akkor igen az kell!

Szóval gondolom a reggel szopi aztán 2-3 óra múlva megint kéri akkor próbálj valami tejterméket...Nem tudom eszik e darabosat, mert akkor mondjuk dörmi vagy tejszelet, de lehet natúr jogi gyümivel...Szóval valami tízórait!Ha szopizna kínáld előbb mással!De szerintem ne erőltesd, majd elhagyogatja, csak kínáldd többször rendes kajával!

Nekem 3* szopik még 19 hósan!Reggel ébredéskor, délben alváshoz!majd este alváshoz!De el tud aludni nálküle is ha én nem vagyok itthon!

Próbálkozz kitartóan! :)Sok sikert!

2011. jún. 27. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok!

Miből mivel itatod/itatnád?

2011. jún. 27. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Már mindennel próbáltam itatni semmi nem kell neki igazán.1-2 kortyot ha iszik egy alkalommal.

Nem mutat a cicire én akarom csökkenteni,csak azért vagyok bajba mert örülök ha azt legalább issza.

2011. jún. 27. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szívószálas kulaccsal próbáltad?

2.3. vagyok!

Nekem csak abból tudott először inni, mert aztugye szívni kell mint a cicit!

Mai napig abból iszik!Meg ő már most rendesen üvegből szeret, vagy jupikos üvegből!

De a cumit be sem veszi a szájába!Soha nem is volt hajlandó, és a csőrösökből sem ivottt soha4

2011. jún. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!